Cum a primit Iulia Vântur veștile despre Salman Khan? Blonda suferă îngrozitor după indian!

Idila dintre Iulia Vântur şi celebrul actor indian Salman Khan a făcut furori atât în presa indiană cât şi în cea de la noi din ţară, la fel ca şi despărţirea lor. La acel moment, Iulia a spus că vor rămâne prieteni, iar veştile triste pe care le-a primit au afectat-o peste măsură, semn că sentimentele ei pentru actorul indian sunt mult mai profunde decât ar vrea ea să arate.

Paparazzi Spynews.ro au surprins-o zilele trecute pe Iulia Vântur extrem de tristă, blonda arătând de parcă i-ar fi căzut cerul în cap. Aflarea sentinţei pe care fostul iubit a primit-o – cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă – a distrus-o efectiv pe frumoasa prezentatoare TV, ea fiind de-a dreptul transfigurată de durere.

Iulia Vântur a fost surpinsă de paparazzi Spynews.ro în timp ce se îndrepta către un complex rezidenţial din zona de nord a Capitalei, tristeţea citindu-se cu uşurinţă pe chipul ei. După aproximativ o oră, blonda a plecat de acolo, dar discuţia pe care Iulia a purtat-o, probabil cu vreo prietenă pe umărul căreia a încercat să îşi plângă suferinţa, nu a ajutat-o prea mult, fiind parcă şi mai tristă.

Cuplul Iulia Vântur – Salman Khan a fost unul dintre cele mai mediatizate atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei. În ciuda imaginii cultivate cu grijă de indian, Salman Khan a dat-o rău de tot în bară. Mai exact, el a intrat în plin într-un grup de oameni ai străzii în anul 2002, iar unul dintre ei a murit. Actorul se afla la volanul maşinii, iar oamenii legii au stabilit că el se afla şi sub influenţa alcoolului, iar sentința dată, la 13 ani de la producerea accidentului, nu i-a fost deloc favorabilă.

 

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *