Cum a prins-o Vincenzo pe Antonia cu Alex Velea in “călduri”! I-a vazut in timp ce se sarutau si…

Antonia si Alex Velea au facut tot posibilul sa isi ascunda relatia de partenerii lor de viata. Primul care a aflat ca cei doi artisti sunt indragostiti a fost Joshua, unchiul lui Vincenzo Castellano, care i-a vazut pe cei doi sarutandu-se in public.

S-au casatorit in 2010, iar dupa numai o luna au devenit parintii unei fetite, Maya. Insa, povestea de dragoste dintre Antonia si Vincenzo Castellano a luat sfarsit in 2013, iar de atunci au inceput si zvonurile ca artista s-ar iubi cu Alex Velea. Ce-i drept, fara ca cineva sa aiba vreo dovada. De mai bine de un an, Antonia si sotul ei, Vincenzo Castellano, se razboiesc pentru custodia fiicei lor, dar si pentru divort. Italianul isi doreste ca vina rupturii sa fie exclusiv a Antoniei, dar si ca Maya sa locuiasca in continuare in Italia.

Majoritatea apropiatilor au sustinut inca de la inceputul scandalului ca Vincenzo procedeaza in acest mod pentru ca este ranit, dupa ce a aflat ca Antonia este insarcinata cu Alex Velea. 

Vincenzo stie de aproape doi ani de relatia sotiei sale cu Velea!

Insa, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa, cel putin asta sustine avocatul omului de afaceri de origine italiana. Ba, mai mult, Anca Andrei sustine ca Vincenzo stie de mult timp de povestea dintre Antonia si Alex:

„Clientul meu nu este deloc suparat, ba mai mult, ii doreste Antoniei tot binele. A dorit ca divortul sa fie din vina Antoniei pentru ca acesta este adevarul si atat. Nu pentru ca i-ar purta ranchiuna sau ceva de genul asta. Vincenzo a aflat de Antonia si Velea de foarte mult timp, cand nimeni nu stia de relatia lor. Joshua s-a intalnit cu ei in benzinarie, erau impreuna, nu lasau loc de interpretari.

Desi pentru el nu a fost un soc ca Antonia a ramas insarcinata. Era ceva normal. Nu a fost un soc, nu a suferit”

Antonia se antreneaza cu un angajat de-al familiei Castellano

Antonia se antreneaza cu un angajat de-al familiei Castellano

 Nu poarta dusmanie familiei CastellanoCu toate ca se judeca cu fostul ei sot si pare sa aiba probleme cu familia Catellano, Antonia nu le poarta, insa, dusmanie. Dovada stau imaginile cu ea intr-o sala de fitness, detinuta de Joshua, unchiul lui Vincenzo, sala la care Antonia obisnuia sa mearga de ani buni. Tinand cont ca are o relatie apropiata cu antrenorul Sasha, seful coregrafilor din clubul pe care il detine Joshua, cantareata a vrut ca si dupa cea de-a doua sarcina sa lucreze tot cu el. Antonia nu a tinut cont de faptul ca Sasha lucreaza in continuare pentru familia lui Vincenzo si a apelat la serviciile lui. Daca, pana acum, cel mai probabil avea parte de un card VIP la sala de antrenamente, de aceasta data, tanara a scos bani din portofel pentru a-si plati orele de antrenament.

S-au inteles asupra divortului!

 

Dupa aproape un an in care s-au tarat prin tribunale, Vincenzo Castellano si Antonia au ajuns la un consens. Cel care a facut primul pas a fost chiar omul de afaceri, care vrea sa termine tot mai repede cu toata aceasta tevatura, mai ales ca fiica lui sufera foarte mult. Astfel, la termenul din aprilie, ei vor divorta de comun acord si vor stabili sa aiba custodie comuna. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *