RUSINE MAI MARE NU EXISTA! Imagini NUD cu Loredana Chivu, facute publice!

Loredana Chivu este somera de la inceputul anului, dupa ce a fost data afara de la emisiunea lui Dan Capatos, unde era asistenta alaturi de Ana Mocanu.

Blondina a avut la inceput probleme cu banii, dar se pare ca a iesit din acest impas si ii merge foarte bine. Loredana a plecat intr-o vacanta de vis in Bangkok. S-a cazat la un hotel de lux, care ofera o imagine panoramica a orasului, dintr-o piscina amplasata cum nu se poate mai frumos.

Fara iubit de la despartirea de Leo de la Strehaia, fosta asistenta cauta pe cineva cu care sa imparta totul, iar arma ei suprema este pagina de Facebook. Loredana Chivu a postat o poza obraznica, in care isi arata fundul si ii face sa sufere pe toti barbatii care o doresc.

Se descurca din extrajob-uri

Cu toate ca isi doreste nespus sa revina pe micul ecran si nu isi mai gaseste linistea de cand si-a perdut job-ul de asistenta TV, Loredana Chivu se multumeste cu faptul ca primeste contracte din exterior.

Din punct de vedere financiar, blondei ii merge mult mai bine, tinand cont ca are timp destul pentru a onora toate petrecerile si evenimentele la care este invitata, dar aparitiile pe micul ecran tot ii lipsesc.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *