Cum arata si ce a ajuns sa faca Dorel, din reclamele de la coniac! Isi urmeaza pasiunea vietii lui

Dorel a devenit un adevarat personaj care a intrat in folclorul urban, dupa o serie foarte reusite de reclame la coniac. Cel care i-a dat viata lui Dorel este Aurel Boata, un cascador a carui mare pasiune este echitatia.

„Dorele, rotesti si dai cu ascutitul”, ” Era mare sobolanul ala?” sau „Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?”, sunt cateva dintre replicile care au ramas celebre. La multi ani dupa ce a cunoscut succesul, actorul si cascadorul Aurel Boata  (40 de ani) a renuntat la mai multe reclame si filme pentru marea sa pariune: echitatia.

E cascador de peste 25 de ani

Aurel Boata este cascador ecvestru de peste 25 de ani iar, in urma cu ceva timp, spunea ca a ales sa practic aceasta meserie deoarece este un domeniu incitant, care l-a fermecat inca din primul moment.

I se spune “Sageata albastra”, are o fiica si a jucat in peste 30 de filme. “Reclama care m-a facut cunoscut este cea de la coniacul Unirea, cand am jucat rolul celebrului “Dorel”. In timpul liber ofer cursuri de echitatie, atat copiilor cat si adultilor”, asa se prezenta actorul in urma cu ceva timp pe un site de echitatie.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=Fvo5nMnus1w”]
[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=Or9i_l4KEgc”]
Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *