Cum îţi dai seama că o femeie flirtează cu tine

Zece semne care îţi arată că ar vrea mai mult de la tine.

Dacă acum ceva timp era aproape de neacceptat ca o femeie să facă primul pas, acum regulile nu mai sunt la fel de stricte în această privinţă. Asta nu înseamnă că te va aborda direct şi te va invita la ea acasă, ci doar că îţi va lăsa de înţeles că o atragi. Da, crede-ne, femeile lasă aproape întotdeauna să se vadă asta, fie şi într-un mod discret.

Din punct de vedere al flirtului, există două tipuri de bărbaţi: cei care observă şi recepţionează semnalele pe care le emit doamnele şi cei care au nevoie de un impiegat care să le arate bulina verde. Pentru cei care fac parte din ultima categorie, am pregătit o listă cu zece semne care îţi arată că o femeie flirtează cu tine.

1. Contact vizual

O doamnă sau domnişoară care este interesată de tine te va privi în mod constant (dar, evident, nu obsesiv) în ochi. Dacă atunci când te uiţi spre ea îşi mută privirea în altă parte, asta nu înseamnă neapărat că te consideră respingător: ar putea fi doar exagerat de timidă, caz în care îţi recomandăm să arunci o privire la…

2. Păr

Atunci când flirtează, majoritatea femeilor îşi trec suav mâna prin păr sau îşi răsucesc delicat o şuviţă pe deget. Dacă eşti interesat de ea, acum e momentul potrivit să îi faci un compliment referitor la coafura ei.

3. Zâmbet

Dacă îţi zâmbeşte, sunt şanse mari ca ea să vrea să îţi transmită că te place. Sperăm că nu ai nevoie de explicaţii suplimentare.

4. Mâini

Dacă îşi foloseşte degetele pentru a se juca subtil cu inelul, pandantivul sau paharul (în caz că sunteţi la masă), înseamnă că încearcă să îţi capteze atenţia. Bonus hint: dacă şi le foloseşte pentru a se juca Candy Crush pe smartphone, e o cauză pierdută.

5. Buze

Ştii cum o femeie ţi se pare brusc mai atrăgătoare atunci când îşi muşcă uşor buza de jos sau îşi plimbă suav limba pe cea de sus? Ei bine, şi ele ştiu asta şi vor folosi aceste trucuri în favoarea lor.

6. Picioare

În sfârşit, sesiunile de privit pe furiş femeile de pe stradă îţi sunt utile la ceva. Ca să îţi dai seama dacă ea flirtează cu tine, aruncă un ochi la poziţia picioarelor. Nu, nu e neapărat să fie desfăcute, dacă la asta te gândeai. Doamnele sunt mai subtile decât crezi. Un semn că este interesată de tine e poziţia picior peste picior, în care cel de deasupra este indreptat spre tine.

7. Poziţia corpului

Dacă o femeie are o postură deschisă, cu mâinile libere pe lângă corp sau aşezate pe masă, asta înseamnă că nu este deranjată de prezenţa ta, ba chiar s-ar putea să îi facă plăcere. În schimb, braţele încrucişate la piept denotă un sentiment de repulsie.

8. Distanţa dintre voi

Fiecare persoană are o zonă intimă în care le va permite să pătrundă doar persoanelor în care are încredere. Dacă observi că nu o deranjează atunci când te apropii de ea la mai puţin de jumătate de metru, atunci prezenţa ta este cu siguranţă de bun augur. Dacă, din contră, se îndepărtează pentru a îşi proteja această zonă intimă, e clar: nu o atragi.

9. Contact fizic

Atunci când o femeie vrea mai mult de la tine va găsi orice pretext să te atingă, chiar dacă de multe ori va lăsa de înţeles că nu a fost intenţionat.

10. Râsul

Ce orice bărbat, ai impresia că discursul tău este un adevărat stand-up comedy, iar doamnele care vor să flirteze îţi vor da apă la moară şi vor râde la glumele tale. Totuşi, nu-ţi lua lumea în cap, de cele mai multe ori o fac din politeţe. Majoritatea bărbaţilor fac nişte glume la fel de amuzante ca versiunea Chatroulette de la Wrecking Ball.

Evident, nu e nevoie ca toate aceste zece lucruri să aibă loc concomitent. O femeie îţi va trimite doar câteva semnale, iar dacă eşti interesat de ea, ar fi cazul să acţionezi rapid. Nu de alta, dar cui crezi că îi plac bărbaţii grei de cap sau timizi?

Sursa: gq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *