4 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor să se însoare

Unele femei nu reuşesc să ţină un bărbat lângă ele şi poate că exagerează cu anumite idei fixe sau trăsături de personalitate neplăcute. Iată cele 4 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor să se însoare.

Şefa de la catedră

Ea nu se poate abţine să nu comande, eventual pe ton răstit ceea ce vrea. Ea ştie ce vrea şi se asigură mereu că toată lumea îi cunoaşte nevoile. La început, o astfel de femeie puternică şi independentă poate părea drăguţă, dar dacă un bărbat se simte mereu ca la şcoală când este aproape de iubita lui, poate că nu vrea să facă asta toată viaţa.

Jucăuşa

Totul este bine şi frumos când te joci cu un bărbat ca să-l cucereşti. Unor bărbaţi chiar le place mult să le stimulezi instinctul de vânător. Dar o dată ce aţi stabilit că sunteţi împreună, majoritatea bărbaţilor vor o tipă sinceră, care să nu-i facă rău şi care să-l iubească. Dacă joaca continuă, femeia aceasta riscă ca el să-şi ia jucăriile şi să plece să se joace cu altcineva, mai serios.

Schimbătoarea

Femeia aceasta vrea să schimbe bărbatul iubit după chipul şi asemănarea lui Făt frumos din mintea ei. Chiar dacă oficial spune că „îl iubeşte aşa cum e”, de fapt, abia aşteaptă să-l convingă să nu mai poarte cămăşile alea urâte şi apoi poate renunţă şi la geaca de piele şi la muzica aia oribilă pe care o ascultă. Când ajunge la prieteni şi familie, de obicei rămâne singură.

Geloasa suspicioasă

Ea ştie mereu că bărbaţii înşală şi că aşa sunt ei, nişte animale, nu se pot abţine. De altfel, în viziunea ei, datoria femeii este să-şi păzească bine bărbatul, să nu cadă pradă tentaţiilor blonde, brune şi roşcate. Pentru că este atât de obsedată de control şi îl verifică mereu, nu o să vadă niciodată inelul de la un bărbat în genunchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *