Cum îți prepari odorizant de baie doar cu un ingredient!

O casă curată este și o casă în care miroase frumos, iar sala de baie nu trebuie să fie mai prejos. Iar pentru acest lucru nu trebuie să dai o avere pentru odorizantele de toaletă. Este suficient să îți cumperi un singur produs: ulei esențial.

Nu contează ce fel de ulei, pe piață există o gamă largă de astfel de produse, totul depinde de gusturile fiecăreia dintre noi.

Odorizantul de baie pe care îl vei face este mult mai eficient pentru că mirosul rezistă mult mai mult decât al celor cumpărate din magazin și, în plus, este și mai sănătos pentru organism. De asemenea, se știe că uleiurile esențiale au proprietatea de a ne relaxa, așa că sala de baie va deveni o cameră liniștitoare.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara odorizantul de baie:

O sticluță de ulei esențial în aroma preferată

Hârtie igienică

Cum procedezi?

Procesul de realizare a odorizantului de baie nu este nici pe departe unul complicat. Toarnă câteva picături de ulei pe partea inferioară a cartonului care susține hârtia igienică. Acestea se vor usca și, ori de câte ori vei folosi hârtia igienică, sulul va emana un miros frumos.

Nu doar că baia ta va avea tot timpul un miros proaspăt, dar vei vea parte și de hârtie igienică… parfumată și nu va mai trebui să dai bani pe astfel de produse din magazin, mai ales că majoritatea sunt și toxice.

Iată mai multe trucuri de făcut acasă în filmulețul de mai jos!

 

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *