Andreea Balan a pozat provocator in costum de baie dar fanii au facut-o PRAF: „Cand esti cu capul sub apa…”

Andreea Balan a pozat sexy intr-un costum de baie roz si le-a aprins imaginatia multor barbati. Cantareata nu a nimerit insa un subiect bun de discutii si a fost atacata in comentarii.

“Fiti mereu veseli, pozitivi si lucruri bune se vor intampla”, le-a scris Andreea Balan fanilor.

Nu a avut insa parte de cele mai frumoasa comentarii.
“Ce aiurea esti cu anumite comenturi. Cum sa fie romanul pozitiv daca nu are o chifla in stomac? Tu nu faci decat sa topai pe scena si curg banii ca pe banda”, “Daca am trai toti ca tine am fi probabil putin mai veseli”, “asta a scris si Bianca Slav pe facebook. O copiezi cumva?”, “Cand esti cu capul sub apa nu e tocmai intelept sa respiri. Cam tot asa si cu tristetea”, i-au raspuns cativa dintre fani.

A avut insa parte si de comentarii frumoase.
“Esti destul de sexi si imbracata, dar acum, in poza asta, mai imbolnavit, frumoaso”, “Esti frumoasa foc”, “Esti cea mai sexy”, i-au raspuns fanii.

VIDEO Andreea Balan, mai imbracata ca niciodata in noul videoclip. Nu ai mai vazut-o de mult asa! Iti place?

Andreea Balan si-a lansat saptamana trecuta cel mai nou videoclip, pentru piesa „Decor”. Spre deosebire de ultimele melodii, de data aceata blondina a optat pentru o tinuta sobra, care nu-i lasa niciun centimetru de piele la vedere.

Fanii Andreei Balan erau obisnuiti ca, atunci cand aceasta isi lanseaza un videoclip, sa vada imagini de senzatie atat cu ea, cat si cu dansatoarele ei.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=559dkwLsHNY”]

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *