Cum o umileste sotia lui Adrian Minune pe iubita lui Salam! Roxana Dobre va innebuni cand va afla ca…

Zilele trecute, Florin Salam si Adrian Minune s-au impacat, dupa o perioada de un an in care nu prea si-au mai vorbit. Desi nasul si finul au revenit la sentimente mai bune, sotia lui Minune nici nu vrea sa auda ca Roxana Dobre sa ii calce pragul casei.

Au fost timp de mai bine de zece ani precum fratii si s-au ajutat intotdeauna la greu, dar au fost si prezenti in viata celuilalt in momentele bune. Ba, mai mult, la un moment dat, Adrian Minune a devenit nasul lui Florin Salam, fiindu-i parinte spritual la nunta cu Fanica. Insa, de mai bine de un an, relatiile dintre cei doi s-au racit considerabil, iar cei au ajuns sa isi vorbeasca extrem de rar. Atunci cand Florin Salam s-a cuplat cu Roxana Dobre, Minune a racit si mai mult relatiile, nefiind de acord cu alegerea facuta de finul sau.

Zilele trecute, cei doi s-au intalnit la o petrecere in strainatate, ba chiar au si cantat impreuna. Inainte, insa, cei doi manelisti au avut o discutie privata, iar finul Florin i-a cerut iertare nasului Adrian, ba chiar a recunoscut public faptul ca i-a gresit prietenului sau cel mai bun. 

S-au impacat dupa un an in care de abia si-au vorbit!

In prezent, cei doi isi vorbesc si pun la cale un nou duet, insa femeile din viata lor inca reprezinta o problema. Mai exact, Caty, sotia lui Minune, nu o accepta sub nicio forma pe Roxana Dobre, femeia care ii va darui un copil lui Salam:

 „Spune ca Fanica a fost o femeie cuminte, domnisoara, si ca asa trebuie sa fie si urmatoarea sotie a lui Florin. Caty nu are o problema ca finul ei sa isi refaca viata, dar nu cu Roxana. A auzit si ea povesti despre cea pe care Salam vrea sa o ia de nevasta. Stie si ce a facut in Dubai, si ca a fost amanta, stie multe. Si nu concepe ca un baiat precum finul ei sa ia de nevasta o altfel de femeie.

Sotia lui Florin Salam, Fanica, a murit in urma cu cinci ani, din cauza cirozei hepatice de care suferea

Sotia lui Florin Salam, Fanica, a murit in urma cu cinci ani, din cauza cirozei hepatice de care suferea

A zis clar ca nu o vrea la ea in casa si in anturajul ei. Daca e sa se intalneasca pe undeva, o sa salute politicos, dar nimic mai mult”, a declarat un apropiat al familiei Simionescu.
 

Este insarcinata in trei luni!

 

In preajma sarbatorilor de iarna ale anului trecut, Roxana Dobre l-a anuntat pe Florin Salam ca ii va darui un copil. In prezent, focoasa bruneta este insarcinata in patru luni si a renuntat sa il mai insoteasca pe manelist la concertele in strainatate, pentru a nu-si pune sanatatea in pericol din cauza calatoriilor dese cu avionul.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *