Femeia care a refuzat operatiile estetice: este naturala din cap pana in picioare

Daniel Craig si Monica Bellucci au cucerit fanii italieni, la o sedinta foto inedita, realizata in Roma, acolo unde au loc si o parte din filmari. Noua Bond Girl a atras toate privirile si l-a eclipsat pe Daniel Craig.

Monica Bellucci a aparut intr-o rochie rosie si mulata, alaturi de Daniel Craig, la o sedinte foto de promovare a noului lor film, „Spectre”, cel mai recent film cu James Bond. Actrita de 50 de ani este cea mai in varsta actrita care joaca rolul Bond Girl, insa italianca nu isi arata deloc varsta si are un corp de invidiat.

Filmarile au avut loc in Austria, continua in Italia, iar filmul se va lansa in cinematografe in luna noiembrie a acestui an. Dupa ce Daniel Craig s-a accidentat la glezna pe platouri, filmarile au fost oprite si reluate intr-un ritm mult mai lent decat inainte.

 „Spectre” este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).
Noile nume confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul „Sherlock”, unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.

 

 

Spectre este noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Dave Bautista, Andrew Scott. Flmul se va lansa in Romania pe 6 noiembrie 2015.

Sursa foto: Getty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *