Cum putem scăpa de bunici?!

(reclamă mascată bine)

Odată cu începerea anului şcolar şi universitar, apar discuţiile cu părinţii şi, în special, cu… bunicii, legate de studiu şi de importanţa acestuia în crearea unui viitor de succes.

Astfel, zi de zi, tinerii sunt nevoiţi să asculte tot felul de predici moraliste din partea persoanelor mai în vârstă. Dacă vreţi să puneţi capăt acestor „probleme“ şi să aveţi 18 zile de respiro, vă recomandăm să le propuneţi bunicilor o vacanţă într-o bază de tratament, bineînţeles prin intermediul Casei Judetene de Pensii.

 “În momentul de faţă, Vatra Dornei, Băile Felix, Nicolina şi Slănic Moldova sunt cele mai căutate baze de tratament în momentul de faţă. Motivul pentru care pensionarii aleg aceste destinaţii sunt preţurile mici şi transportul direct. Pentru mulţi dintre ei, transportul este dificil deoarece pentru a ajunge la o bază de tratament sunt nevoiţi să schimbe mai multe trenuri”, ne spune Adriana Grecu, directorul Casei Judeţene de Pensii Iaşi.

Timp de trei săptămâni, persoanelşe în vârstă beneficiază de tratament, cazare şi masă, plătind pentru un bilet jumătate din pensie. Orice pensionar poate avea parte de şase astfel de vacanţe pe an, aşa că tinerilor, coşmarul a luat sfârşit! Cel puţin până la următoarea „viză”. Plătiţi voi biletele de tren. Merită!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *