Moda printre avocaţi

Ce poate face statul sau măcar noi, clienţii, pentru ca avocaţi să aibă un aspect fizic impecabil la serviciu? Deşi salariile apărătorilor nu sunt de neglijat, mulţi dintre ei, după cum bine observăm, nu acordă importanţă unor detalii esenţiale dar subtile legate de vestimentaţie.

Probabil că roba – neagră, subţire şi de multe ori incomodă – constitue principalul motiv pentru care avocaţii vin la serviciu aşa cum cred ei de cuviinţă. Zece minute petrecute în faţa Tribunalului sunt suficiente pentru a vedea că mai bine de jumătate dintre apărători sunt prost îmbrăcaţi. Pe sub haina oficială, se înţelege!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Cu toate că roba ar trebui să confere o aliură cu totul specială, fiind o haină care datează de prin anii 1600, avocaţii o folosesc mai mult pentru a masca dedesubturile.

Blugii sunt favoriţii avocaţilor, în special cei cu aspect prespălat, iar pantofii prăfuiţi şi cămăşile desfăcute le observăm la tot pasul în Palatul de Justiţie.

În schimb, doamnele preferă saboţii şi şlapii, ţinutele casual spre sexy fiind în trend. Este adevărat că o femeie trebuie să îşi pună în valore calităţile, dar nici chiar aşa!

Avocata Geanina Poroşnicu, de exemplu, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate femei din Justiţia ieşeană, mai ales pentru uşurinţa cu care aruncă bani pe lucrurile foarte scumpe, are o imagine… de speriat. Combinaţiile extravagante de piele, blănuri şi amalgamul cromatic creează un aspect ieftin, chiar dacă piesele vestimentare sunt foarte scumpe.

Doamna Poroşnicu, „less is more!“ Think better.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *