Cum a reacţionat bărbatul după care a plâns Bianca Drăguşanu la ”Din Dragoste”, când a aflat că a născut. ”Le doresc să…” Blonda va lăcrima când o să afle asta

Bianca Drăguşanu este în culmea fericirii după ce a născut, luni, o fetiţă de nota zece, iar fostul ei iubit a ţinut să-i transmit un mesaj. Mihai Mătuşoiu, cel după care blonda plângea în trecut şi pentru care s-a dus la emisiunea ”Din Dragoste”, a spus că se bucură pentru ea şi pentru Victor Slav.

Bianca este acum o femeie împlinită şi fericită în braţele lui Victor Slav, însă, în urmă cu mai bine de 15 ani, plângea după un alt bărbat. Blonda a apărut prima dată la televizor pe când era o anonimă, şi a mers la ”Din Dragoste” sperând că-l va readuce pe Mihai în braţele ei. A plâns în direct, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie sub ochii telespectatorilor. Numai că la scurt timp, cei doi s-au despărţit. Au luat-o pe drumuri diferite, însă Mătuşoiu s-a bucurat luni, atunci când a aflat că fosta lui iubită a născut. ”Le doresc să fie fericiţi, să se iubească la infinit. Mă bucur că Bianca a avut o naştere uşoară şi că fetiţa este bine, mă bucur şi pentru Victor Slav. Eu am familia mea acum, am lăsat în urmă trecutul, ce a fost, a fost”, a declarat Mihai Mătuşoiu pentru CANCAN.ro. Întrebat dacă a mai ţinut legătura cu Bianca, acesta a spus că nu. ”Are destui prieteni, are alte preferinţe acum”, a mai spus el.

Mihai Mătuşoiu le doreşte toate cele bune Biancăi şi familiei sale
Mihai Mătuşoiu le doreşte toate cele bune Biancăi şi familiei sale

Bianca a născut luni o fetiţă de nota zece. ”Am fost în sala de operaţii. Am alergat continuu. Sunt foarte pregătit să am grijă de cea mică, nu îmi este teamă de asta, are 3.250 kilograme fetiţa. Nu am plâns, Bianca a plâns, prima ei grijă a fost ca fetiţa să fie ok, să fie totul cum trebuie. Operaţia a durat vreo 45 de minute. Două zile n-are voie fresh-uri cum îi plac ei. Am venit de la şapte dimineaţa la spital, a născut la 1:48. Sofia(numele fetiţei-n.r.) înseamnă înţelepciune, aşa ne dorim să fie. Avem la dispoziţie 24 de ore ca să declarăm numele la Primărie, ne mai gândim până atunci. Va fi externată peste patru-cinci zile, dacă totul merge ok” a declarat Victor Slav după ce a devenit tătic pentru prima oară.

Aşa arăta Bianca atunci când a fost cerută de soţie de Mihai Mătuşoiu
Aşa arăta Bianca atunci când a fost cerută de soţie de Mihai Mătuşoiu

Bianca Drăguşanu a avut sâmbătă contracţii, la scurt timp după cutremurul care a zdruncinat România, şi a fost transportată de urgenţă la spital. Iubita lui Victor Slav a crezut că va naşte sâmbătă, însă, după ce a fost examinată, medicii au stabilit că nu este nimic grav şi că blonda a avut un atac de panică.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *