Cum seduci o femeie în funcţie de zodie

Când seduci o femeie, de obicei, te gândeşti la felul ei de a gândi, la modul în care reacţionează la diverşi stimuli sau la ce o sensibilizează cu adevărat…

Ar trebui să te gândeşti, de acum încolo, şi la caracteristicile zodiei – la cum o influenţează astrele pe femeia pe care ţi-o doreşti pentru că nu vei cuceri niciodată o femeie, dacă nu ajungi la sufletul ei şi nu o cunoşti întru totul.

Vărsător – înainte de a o seduce, pe femeia Vărsător trebuie să o înţelegi

Femeia Vărsător este electrică, având abilitatea de a electrocuta pe oricine vine în contact cu ea. În limbajul comun, ai putea spune că are capacitatea de a te şoca, de fiecare dată.

Imprevizibilă, originală, fără inhibiţii, inteligentă şi inventivă, femeia născută sub semnul zodiacal Vărsător este visul oricărui bărbat care îşi doreşte o relaţie interesantă.

Dar, va trebui să te adaptezi felului ei de a fi – are mereu multe responabilităţi de îndeplinit, vorbeşte mult, se întâlneşte cu mulţi oameni şi riscă să îşi neglijeze partenerul, frecvent.

Ar trebui să acorzi o atenţie deosebită acestui aspect: femeia Vărsător va păstra lângă ea numai pe acel nefericit care are curajul şi răbdarea de a face faţă tiraniei sale.

Peşti – descoperă-i farmecul şi confirmă-i în fiecare zi că o doreşti

Angelică şi fascinantă datorită misterului pe care îl degajă, femeia Peşti este relativ confuză, trăind într-o permanentă dualitate, parcă niciodată nu este completă.

Pregăteşte-te să faci faţă sensibilităţii ei, de aceea trebuie să ţii ochii larg deschişi şi să nu o răneşti prin nimicuri care poate ţie ţi se par nesemnificative, dar ei nu.

Nu există o altă femeie aşa de romantică cum este femeia Peşti, fapt care îţi va impune să o surprizi prin gesturi din poveştile romantice.

Poate va fi reticentă în ceea ce te priveşte pentru că îi e frică de partenerii care vin dintr-o direcţie neaşteptată.

Aşteaptă mereu complimente şi dovezi care să ateste că o iubeşti şi o vrei în continuare.

Din punctul de vedere erotic, femeia ghidată de semnul astral Peşti se va zbate mereu între teama de a comite un păcat şi frica de a nu fi părăsită – acesta va fi şi motivul pentru care se va îndrăgosti cu greu.

Berbec – arată-i explicit că te-a fermecat!

Femeia născută sub semnul astral Berbec iubeşte să aibă admiratori, mai mult decât oricare altă femeie şi îi place să îi vadă fermecaţi de puterile ei.

Nu îţi va fi foarte greu să o cucereşti pentru că femeia Berbec este dornică să împărtăşească sentimentele cu cineva – mai greu va fi să o păstrezi lângă tine.

Este energică, cu iniţiativă, prinsă mereu în mijlocul unor activităţi şi mereu dornică să înceapă ceva nou – învaţă să pătrunzi în lumea ei şi să arăţi că-ţi pasă.

Susţine-o când îşi doreşte să schimbe lumea într-un loc mai bun şi apreciază-i pasiunea explozivă, feminitatea nebună…

După ce reuşeşti să o seduci, va trebui să ţii pasul cu intensitatea sentimentelor ei: un du-e vino constant, confuzii, dar o luptă continuă de a rămâne cum-necum lângă tine.

Taur – aşteaptă momentul în care e cu garda jos

Femeia Taur este, spre deosebire de alte zodii, conştientă de senzualitatea ei înăscută (pe care o cultivă intenţionat) şi aşteaptă ca şi tu să te comporţi ca şi cum ai fi conştient de ea.

Va trebuie să reprezinţi o provocare erotică care să egaleze rafinamentul ei nevinovat, dar sfidător.

Stai prin preajma ei până o prinzi cu garda jos şi atunci, exploatează-i vulnerabilităţle, una dintre ele fiind discuţiile despre arta culinară sau amintirile din copilărie.

Este bine să fii precaut pentru că, de obicei, bărbaţii care sunt păcăliţi de discuţiile inocente ale femeii Taur devin dependenţi de ea pentru totdeauna.

Gemeni – intră în jocul ei!

Femeia Gemeni este mereu pe fugă, având mereu lucruri pe care trebuie să le descopere şi pe care trebuie să le împărtăşească.

La început vei avea impresia că nu ai nicio şansă să îi intri în graţii sau măcar să-i câştigi puţină atenţie, dacă chiar nu eşti pe lista ei de priorităţi.

Însă, îi place să îi dai impresia că este urmărită atent, analizată sau admirată, dar chiar trebuie să îţi dai interesul pentru că femeia Gemeni are o minte abilă şi capacitatea (oferită de Mercur) de a-şi pune mai multe măşti deodată.

S-ar putea să te facă să aştepţi mult şi bine până ajungi la sufletul ei. Nu îi plac scuzele, exagerează de multe ori, adăugând fapte sau judecăţi din pură imaginţie, până îl face pe bărbatul de lângă ea să creadă că nu are noroc cu femeile, în general.

Nu-i plac neapărat ieşirile, dar nici monotonia. Ar fi bine să te obişnuieşti cu un comportament de adolescent care se poate transforma cu uşurinţă într-un farmec aparte.

Se va lasă, totuşi, sedusă, cu timiditate!

Rac – prezenţă şi spontaneitate

Despre femeia Rac se spune că se bazează foarte mult pe premoniţii şi intuiţie. Ştie că va găsi persoana potrivită atunci când va fi momentul potrivit, de aceea nu se grăbeşte prea tare în a socializa.

Însă, când vine acel moment, femeia Rac poate fi soţia şi mama ideală, dacă îţi doreşti o soţie cu veleităţi de anii ’90, bineînţeles.

Această fiinţă umană lunară, prin semnul ei astral, este sensibilă şi plăcută ca prezenţă, iar tu, ca să o seduci, trebuie să exploatezi acest tărâm al sensibilităţii.

Nu trebuie, neapărat, să pozezi în bărbatul extrem de viril, dar este necesar să fii prezent, atent la detalii, stăpân pe propria viaţă.

Femeia Rac îşi doreşte siguranţă şi încredere, dar şi puţin mister şi multă spontaneitate. Surprinde-o cu bucurii mărunte şi încearcă să îi înţelegi sufletul, încercând să îi acorzi sprijin pentru partea ei fragilă.

Poate vei depăşi câteva obstacole dificile, dar odată ce vei deveni „favoritul”, „alesul” te va respecta şi te răsplăti pentru că exişti în viaţa ei.

Leu – fă-o să se simtă specială şi nu fugi când te refuză

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinţe umane şi nimeni nu poate contesta acest lucru.

Este înzestrată cu o capacitate afectivă care, dacă nu este controlată, devine un adevărat motor de manifestare erotică, fizică, de exprimare a vitalităţii sentimentale.

Pentru că va juca mereu rolul artistei neînţelese, este de preferat nu numai să o seduci, dar să îi şi atribui un loc unic în viaţa ta.

Învaţă să o urci pe un piedestal şi să îi mulţumeşti pentru că te face să te simţi mândru şi fericit. Joacă rolul celui slab de înger şi fă-te că ai uitat toate promisiunile făcute vreodată altor femei.

Nu da bir cu fugiţii dacă îţi spune „NU”, farmecul femeii Leu constă tocmai în a refuza exact ceea ce îşi doreşte.

Fecioară – acceptă-i micile nebunii şi vinde-i iluzia cuplului perfect

Farmecul femeii Fecioară provine dintr-o tendinţă spre castitate, provenită dintr-o frică de angajament combinată cu o uşurinţă nemaiîntâlnită de a se dărui.

Ca să o seduci, de fapt trebuie să nu dai atenţie criticilor ei interminabile şi să ignori temerile ei diverse.

Puritatea ei interioară (care nu poate găsi modalităţi de exprimare) trebuie să fie mult mai importantă decât obsesiiile ei mărunte, cum ar fi obsesia pentru curăţenie.

Trebuie să o stimulezi mental şi erotic şi să o laşi să te facă să te simţi ca un zeu, din când în când.

Ea îţi va vindeca toate suferinţele numai când te vei uita la corpul ei armonios – are o feminitate inegalabilă.

Nu veni niciodată la o întâlnire cu cămaşa necălcată sau neadecvat asortat – o înebunesc neglijenţele estetice.

Balanţă – complimente, declaraţii, priviri, cadouri

Năcută cu farmece rar întâlnite, femeia Balanţă este mereu preocupată să îşi pună în evidenţă toate calităţile ei.

Conform unor vechi credinţe astrologice, Balanţa este iubita ideală – este feminină, întotdeauna veselă, atingând un echilibru între extravaganţă şi bun simţ.

De aceea, femeia Balanţă poate fi sedusă numai prin complimente, declaraţii, priviri profunde, senzualitate şi chiar aspecte materiale.

Aminteşte-ţi că viaţa ei nu ar avea sens fără socializare şi că trebuie să îi oferi contexte favorabile pentru a-şi îndeplini bucuria nevinovată.

Va fi fascinată de complementaritatea dintre voi doi, de polarizarea afectivă şi erotică.

Scorpion – o prezenţă copleşitoare, născută pentru a fi iubită, căutată, respectată

Femeia Scorpion, frumoasă sau mai puţin frumoasă, are un sex-appeal debordant de care, de cele mai multe ori, nu este conştientă.

Deşi cade uşor în extrema vulgarităţii, femeia născută sub semnul zodicala Scorpion se emancipează într-un proces de revenire constant.

Când te hotărăşti să o seduci, ar fi bine să îţi aminteşti că femeia Scorpion poartă una dintre cele mai însemnate energii ale fiinţelor umane: energia sexuală.

Acesta va trebui să îi facă faţă toată viaţa, să o accepte, să o controleze şi să o împartă cu ceilalţi…

Nu evita şi nu subestima femeia Scorpion! Este puternică, dar simplă, fără inhibiţii, fără prejudecăţi, dar de multe ori fără curaj.

Încă din adolescneţă, femeia Scorpion va fi o prezenţă copleşitoare, extrem de senzuală şi nativ provocatoare…

În cela mai multe cazuri, se descurcă singură. Tot printre darurile ei native se numără şi dezordinea (tulburarea sufletească) şi abandonul, aşa că este recomandat să te comporţi cu precauţie.

Trebuie să o cauţi fără oboseală, să o respecţi, să o iubeşti, în primul rând, pentru plăcerile pe care le poate oferi.

Săgetător – o familistă convinsă, pe care trebuie să o asculţi

Femeia Săgetător are vise mari! Nu ambiţii, ci vise – ambiţii au femeia Scorpion şi femeia Leu. Cea născută sub semnul zodiacal Săgetător este capabilă să viseze că, într-o zi, va explora Atlanticul sau chiar o planetă dintr-un alt univers.

Dimensiunea spirituală a lumii este primordială pentru ea şi va trebui să accepţi afinităţile ei pentru budism, aspiraţia frenetică de a-l descoperi pe Dumnezeu sau credinţa în miturile cosmogonice.

Interesul ei faţă de ce o înconjoară depăşeşte limitele apetitului informaţional al femeii Gemeni. Este dinamică, dar nu atât de dinamică precum femeia Berbec şi gata să se sacrifice pentru alţii, dar nu atât de mult precum femeia Fecioară.

Îi place să călătorească şi te va captiva cu poveştile ei despre viaţă şi cu informaţiile despre drept sau politică.

Femeia Săgetător este recunoscută pentru sexualitatea ei debordantă – „abundenţa” fiind cuvântul care o defineşte cel mai bine, literalmente şi metaforic.

Vei fi, cel mai probabil, foarte satisfăcut la pat, te vei bucura alături de ea de împliniri terne, deseori bucolice şi de multe ori te vei simţi în vacanţă alături de ea.

Dacă îţi doreşti o familie alături de femeia Săgetător, implică-te cât mai mult cu putinţă ca să îi câştigi inima pentru că îţi va dărui tot ce îţi trebuie.

Capricorn – o femeie complicată care are nevoie de libertate

Femeia Capricorn nu este, cu siguranţă, o femeie obişnuită: adesea prea gravă, prea matură, ea doar aşteaptă o atmosferă călduroasă pentru a fi ea însăşi.

Este foarte rezervată, nu îi place bârfa şi nu se implică în discuţii întâmplătoare, dar când se află în mijlocul atenţiei, fii sigur că îi va amuza pe cei prezenţi, fiind admirată pentru carisma de care dă dovadă.

Este recunoscută pentru tenacitatea ei, sursele sale de putere fiind inimaginabile. La prima vedere nu este foarte feminină, însă cât te vei aştepta mai puţin, va deborda de feminitate, în mod natural şi spontan.

Nu o vei remarca imediat pentru că nu se bucură de acea strălucire ce te şochează, dar cu cât te apropii mai mult de femeia Capricorn, cu atât mai mult ajungi să te îndrăgosteşti de umorul ei, în particular şi de prezenţa ei, în general.

Femeia născută sub acest semn zodiacal ştie să îmbine romantismul (ineficient) al femeii Peşti cu asaltul deliberat al femeii Scorpion.

Aşadar, ca să o seduci trebuie să te înarmezi cu discreţia necesară şi cu jocurile erotice pe care ea ţi le va întoarce în mod spectaculos şi de care nici măcar nu e conştientă.

Pregăteşte-te să ai o relaţie cu ceea ce ar putea fi, cu uşurinţă, o carte despre civilizaţii sau o sumă de filme.

Mai mult, femeia Capricorn se raportează cu totul special la timp, ceea ce, de multe ori, te va face să crezi că ea a venit prea devreme sau prea târziu în viaţa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *