Fac mii de euro lunar fara pic de pregatire! Asta e dovada clara ca romancelor le “curge” videochat-ul prin vene!

Una dintre cele mai inedite afaceri din Romania a murit inca din fasa, desi initiatorul ideii promitea venituri de 3.000 de euro pe luna!

Considerat un job tabu, meseria de videochatista a gasit din ce in ce mai multe amatoare in randul romancelor. Practic, aceasta industrie a explodat, insa ea se desfasoara in continuare in umbra unor personaje care de multe ori ajung sa le exploateze pe femei si in alte scopuri.

Elvis Hoarta pune bazele unei scoli de videochat in Constanta

Elvis Hoarta pune bazele unei scoli de videochat in Constanta

Asa cum foarte des ne este dat sa auzim prin descinderile facute de mascati si procurori care ii banuiesc pe patroni ca le forteaza pe angajate sa se prostitueze in spatele acestui paravan cu care le ademeneste.

 

Promitea salarii de 3.000 de dolari!

Un constantean de 25 de ani, Elvis Hoarta, a venit cu o idee de afacere foarte transparenta menita sa le invete pe fete ce au de facut daca vor sa faca videochat fara sa se expuna unor astfel de pericole. Sa deschida o scoala de videochat!
Si chiar le-a expus niste avantaje care, aparent, puteai sa juri ca vor ingrosa randul amatoarelor.

“Pot castiga lejer si 3.000 de dolari pe luna daca reusesc sa-si faca creeze niste prieteni constanti care sa le solicite serviciile pe internet. Orice fata care castiga acum 1.000 de lei si-ar dori sa faca asta intr-un program de sase ore pe zi. Singurul dezavantaj ar fi acela ca multe dintre fete renunta dupa cateva luni cand incep sa fie aratate cu degetul, se simt stinghere sa spuna unde lucreaza pentru ca lumea spune ca sunt prostituate”, a explicat atunci Elvis.

Nu s-a inscris nimeni la scoala de videochat

Asta se intampla acum un an. Vreti sa stiti cate fete s-au inscris pentru a fi invatate cursuri de igiena, sa lucreze cu un sexology si un psiholog? Niciuna! Pesemne ca romancele s-au nascut invatate, ele au stat departe de aceasta idee si nu s-au aratat interesate.


“Nu am mai dat drumul scolii pentru ca nu au fost amatoare. Probabil fetele prefera studiourile ascunse”
, a explicat dezamagit Elvis Hoarta, cel care isi imagina ca se va imbogati dintr-o afacere cel putin inedita pe piata din Romania.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *