Cumnatul Simonei Pătruleasa nu s-a zgârcit deloc. Ce bacşiş a lăsat casierei după ce a câştigat 40.000 € la pariuri!

Asta înseamnă să dea norocul peste tine: nu te uiţi la bani şi eşti mână largă! După ce a dat lovitura la pariuri, cumnatul ştiristei de la Kanal D, Simona Pătruleasa, a lăsat bacşic gras angajaţilor agenţiei la care a completat biletele câştigătoare.

Siteul nr. 1 din România, CANCAN.ro, v-a dezvăluit în exclusivitate că Bogdan Ivanof a pus mâna pe 40.000 de euro, după ce a pariat (pe 4 bilete) ultimii 20 de lei din portofel! Cumnatul Simonei Pătruleasa a ”nimerit” 32 de pariuri din fotbal sau tenis, iar reporterii noştri au intrat în posesia unuia dintre biletele norocoase. ”Mai avea 20 de lei în buzunar şi a băgat 4 bilete foarte apropiate. A pus pe fiecare câte 5 lei şi a luat în total 2 miliarde de lei vechi”, ne-a divulgat ”schema câştigătoare” unul dintre amici lui Ivanof. În spatele acestui super-câştig e şi o poveste extrem de interesantă. Ultimul meci de pe cele patru bilete a fost un amical de fotbal dintre Mexic şi Noua Zeelandă. Până atunci, lui Bogdan îi ieşiseră toate celelalte rezultate, printre care Armenia-România (pariu: X2, scor final: 0-5).

Am vorbit cu el, când mai era de jucat Mexic-Noua Zeelandă. Bogdan pariase 1 solist, că bat mexicanii. Avea 31 de meciuri exacte şi îl mai aştepta pe acesta ca să prindă 32 din 32 şi să ia în total 2 miliarde de lei. Ca să fie sigur că, totuşi, câştigă, dacă nu bate Mexicul, a făcut o chestie tare deşteaptă. A împrumutat de la Lucian Becali, nepotul lui Gigi, 400 de milioane de lei şi a pus pe un singur bilet Mexic-Noua Zeelandă X2. Avea cotă 3 şi un pic la asta, cât dădea www.winmasters.com şi ar fi luat oricum un miliard şi ceva, dacă Mexic nu bătea  şi îi strica celelalte 4 bilete”, ne-a mai mărturisit sursa noastră. Bogdan a jucat aşadar la două capete şi ar fi câştigat în orice situaţie.

Bogdan Ivanof a ”nimerit” 32 de scoruri corecte din 32! CANCAN.ro vă arată unul dintre biletele câştigătoare
Bogdan Ivanof a ”nimerit” 32 de scoruri corecte din 32! CANCAN.ro vă arată unul dintre biletele câştigătoare

A revendicat câştigul şi a ”răsplătit” doi angajaţi ai casei de pariuri!

După ce a aşteptat să se încheie ultimul meci de pe biletul său, Ivanof s-a dus la agenţie şi a ridicat câştigul. ”A premiat-o pe casiera care a făcut plata şi la care joacă mereu, dar şi pe un coleg de-al acesteia. Le-a dat la amândoi 500 de lei, să şi-i împartă. Bogdan joacă de multă vreme la agenţia de acolo şi se ştie cu toţi angajaţii. Oricum, el a mai câştigat şi altădată şi mereu lasă bacşiş!”, ne-a mai declarat sursa noastră.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *