Acuzaţii extrem de dure la adresa lui Ştefan Bănică Jr

Scandal de proporţii în lumea mondenă. Sotul Simonei Pătruleasa este la cuţite cu Ştefan Bănică Jr. din cauza unui bloc construit pe un teren al cumpărat de artist cu un credit de la bancă şi se judecă de mai bine de un an.

Miza este de aproape 1,5 milioane de euro, iar atacurile sunt extrem de dure. „Am tăcut până acum, pentru că am tot sperat că vom rezolva această situaţie în mod civilizat. Domnul Ştefan Bănică apare la TV şi spune numai minciuni. Cum să declare că soţul meu l-a obligat să se împrumute la bancă, pentru ca mai apoi să afirme că noi nu eram prieteni, că doar ne cunoştea… aşa? Ce om s-ar împrumuta la bancă de un milion şi ceva de euro pentru o simplă cunoştinţă?”, a declarat Simona pentru Libertatea.

Mai lult, sotul său, Sabin Ivanof, susţine chiar că Bănică Jr. îşi lovea soţia.

“El pozează în băiat de treabă, dar îşi bătea nevasta. Am fost în multe concedii alături de ei. El o bătea des pe Andreea, dar ea nu putea să facă plângere pentru că o şantaja cu creditul acesta. De-abia astept să mă dea în judecată şi să aduc probe în sprijinul afirmaţiilor mele”, a declarat Sabin Ivanof la România TV şi citat de Libertatea. Potrivit sursei citate, Ştefan Bănică Jr.  şi Andreea nu au vrut să comenteze afirmaţiile lui Ivanof.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *