CUTREMURATOR! O vedeta implicata in dosarul de proxenetism, GASITA MOARTA in apartamentul ei!

O prostituata de lux care cocheta cu modelingul a fost gasita moarta in apartamentul ei.

Trudy Webb a fost gasita fara suflare de catre politisti, in locuinta ei din Wandsworth, Londra. Femeia in varsta de 30 de ani era platita cu sume intre 2500 de euro pentru o noapte de sex, iar clientii ei erau cantareti celebri, fotbalisti sau chiar oameni de afaceri.

Politistii au fost anuntati de disparitia ei, iar primul loc in care au mers sa o caute a fost chiar la casa ei. Prietenele au fost socate in momentul in care au aflat de moartea ei. “Trudy mi-a povestit ca prin patul ei au trecut barbati celebri. Un cantaret foarte cunoscut, un fotbalist din Premiership, mai multi oameni bogati din Londra si bancheri de top erau cativa dintre clientii ei. Ar fi venit cu avionul de oriunde din lume pentru ea”, a povestit una dintre confidentele ei.

In paralele, Trudy accepta si joburi de model, sub numele de Caprice. Prostitutia o incepuse de 8 ani, iar mai apoi a ajuns sa aiba propria agentie de escorte care era in vizorul politiei.

Trudy avea o fetita de 10 ani, pe nume Sinead, pe care o inscrisese la o scoala foarte apreciata.

Dosarul prostituate de lux

Romania a fost zguduita joi de un scandal urias de proxenetism. Au fost chemate la audieri 65 de vedete din showbiz. Diana Guresoaie, Georgiana Constantin, Mirela Dumitru, Ramona Popescu, Diana Nicoras si Lavinia Despina au fost deja retinute, iar Parchetul va decide in urmatoarele zile daca este necesara arestarea preventiva. Multe dintre fetele chemate la audieri au legaturi stranse cu Catalin Botezatu.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *