INCREDIBIL! O faimoasa cantareata din Romania este VIRGINA la 21 de ani!

Piesa “Noi doi simtim la fel” a facut-o celebra pe Lidia Buble, care a reusit sa stranga sute de mii de fani. Putini stiu insa povestea ei si marele secret pe care l-a tinut ascuns pan acum.

Lidia Buble provine dintr-o familie de penticostali, iar tatal ei este preot. Are nu mai putin de 4 surori, 6 frati si a plecat din Deva pentru a le arata tuturor ce voce superba are. Doi dintre fratii ei au decis sa urmeze calea religiei si s-au alaturat tatalui lor. Nu insa si Lidia, care la 21 de ani se poate mandri cu statutul de vedeta.

Cantareata a avut o copilarie saraca, dar despre care spune ca a fost frumoasa. Inainte sa devina cunoscuta pentru muzica ei, Lidia a fost bona pentru copiii unui politician, angajata unei reprezentante auto si apoi manager de vanzari.

Fara sa fie rusinata in vreun fel, Lidia Buble recunoaste ca este virgina si vrea sa ramana asa pana va avea un sot. Tanara isi doreste ca la un momentdat sa aiba copii si nu vrea sa angajeze o bona. Cel mai frumos lucru va fi sa petreaca cat mai mult timp alaturi de bebelusul sau bebelusii ei.

Are nevoie de aprobare de la primarie pentru a face un gratar in familie

Artista are acasa nu mai putin de 10 frati, 23 de nepoti si… atentie, 354 de verisori. Asa ca, fiecare iesire in familie se transforma usor intr-o adevarata problema pentru vedeta. Tanara are nevoie de aprobare speciala de la primarie pentru un gratar alaturi de cei dragi, totul din cauza faptului ca la o astfel de „intrunire” ar fi nu mai putin de 390 de persoane.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *