Dacă vreți să „socializați” în buricul târgului… Speed dating cu vârsta a treia la London Pub

Ești tânără, te apropii de dimensiunile unui fotomodel, ai nevoie de ultimul S4 sau de țoale noi de la hașenem? Atunci London Pub este locul în care trebuie neapărat să te duci! Investiția în viitorul tău este minimă: 6 lei pentru o cafea lungă pe care poți s-o lungești și mai tare dacă ai tăi au fost zgârciți cu banii luna asta. Cafeaua și o privire languroasă aruncată din pură întâmplare exemplarelor masculine sunt ingredientele perfecte pentru succes!

Rețeta succesului…

Și asta pentru că la London Pub se agață! London_Pub_5Dacă treci prin fața localului te agață aurolacii, indiferent de gen, iar înăuntru bătrâneii care-au uitat că poate au nepoți de vârsta ta care-i caută pe la „Sf. Constantin și Elena”. Hotelul din Bucium, bineînțeles… Acesta-i localul în care, în general, servesc cafeaua moșneguții plimbăreți care se cazează la hotelul fără parcare. Nu dăm nume, c-am înțeles că se supără președintele Băsescu. Traian.

Pe lângă aceștia, o faună bogată de semi-pensionari autohtoni își fac veacul în așteptarea privirilor languroase care niciodată nu îi dezamăgesc. Cât de frumoasă e dragostea!

Butoane, prețuri, toalete…

Totuși, dacă nu vreți să vă cunoașteți jumătatea, puteți intra să vă răcoriți cu un suc sau cu o bere aici, că doar de aceea-i zice „pub”. London_Pub_1Fiecare masă este dotată cu un butonaș care, teoretic, odată apăsat, ar trebui să alerteze chelnerul atent la dorințele clientului. În realitate, însă, tradiționala fluturare a mâinii și „nu te supăra”-ul aferent sunt unicele modalități de atragere a ospătarilor care, fără excepție, au întotdeauna ceva mai bun de făcut.

Prețurile sunt mai mari decât în majoritatea localurilor din jur, la televizor rulează întotdeauna fie un meci de fotbal, fie o partidă de tenis sau de wrestling, iar toaleta este tocmai în holul hotelului, băutorii de bere trebuind să treacă prin fața recepției mai des decât și-au propus. Pe scurt, un vis!

Puberul londonez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *