Dan Bittman DEZVĂLUIE ADEVĂRUL plecării de la „X Factor”

După ce s-a tot vorbit că a fost „dat afară” de la Antena 1, din juriul emisiunii „X Factor”, Dan Bittman a schimbat un pic registrul şi a spus că, în realitate, contractul lui cu postul din trustul Intact se încheiase şi nici emisiunea nu îl prea satisfăcea profesional.

„În juriul unei emisiuni nu mă simt în largul meu. Nu aş mai vrea în niciun juriu. Nu ştiu dacă e oportun să mai fac o emisiune, dar dacă voi fi solicitat de alte televiziuni, sau chiar de Antenă, nu voi refuza. Nu ne-am despărţit certaţi, e normal ce s-a întâmplat. Ei ştiu mai bine ce e mai potrivit pentru ei”, a dezvăluit Dan Bittman pentru „ring„.

Cu toate că vestea despărţirii de „X Factor” nu a fost una plăcută, Dan Bittman nu contestă decizia conducerii trustului. E deschis unei potenţiale noi colaborări, dar deocamdată nu a primit alte oferte.

„Cei din trust ştiu de ce s-a terminat colaborarea mea la «X Factor». Contractul meu a luat sfârşit anul trecut, după terminarea ediţiei numărul 3, dar dacă vor dori să mai colaboreze cu mine, e bine, dacă nu, asta e. Am înţeles că îl au în vedere pe Horia Brenciu, e foarte bine! Nu comentez deciziile unui trust, ei ştiu mai bine ce urmăresc”, a mai spus Dan Bittman.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *