Dan Petrescu, oaspetele lui Zenga în Dubai

Dan Petrescu şi Walter Zenga sunt prieteni de multă vreme. Şi cum se văd destul de rar, din motive profesionale (unul antrenează în Rusia, iar celălalt în Emirate), profită din plin de vacanţa de iarnă. Astfel, cele două familii au petrecut împreună câteva zile în Dubai, unde italianul are o vilă superbă.

Dan Petrescu s-a bucurat de pauza competiţională şi a petrecut o vacanţă de vis împreună cu soţia sa, Adriana, departe de ţară, în Dubai. Antrenorul echipei Dinamo Moscova nu este la prima experienţă de acest gen în Emiratele Arabe Unite. În ultimii ani, „Bursucul” şi-a făcut o obişnuinţă din a vizita Dubaiul în această perioadă a anului. Şi cum în exclusivistul oraş locuieşte bunul său prieten Walter Zenga, acesta a găzduit familia Petrescu câteva zile în vila pe care o deţine. Cei doi au petrecut împreună revelionul şi au avut timp berechet pentru a depăna amintiri legate de fotbal şi nu numai. Drept dovadă că relaţia dintre cele două familii este una perfectă stau fotografiile postate pe un site de socializare de soţia lui Zenga, Raluca. „Suntem mereu bucuroşi de oaspeţi în Dubai. Domnii antrenori îşi împărtăşesc experienţele din campionate şi pasiunea pentru sportul-rege… pe orice meleaguri!”, a scris Raluca Zenga pe Facebook. În urmă cu trei ani, în timp ce se afla în aceeaşi perioadă a anului în Dubai, Dan Petrescu a primit oferta de a antrena formaţia Al-Nasr din localitate. „Bursucul” le-a tăiat-o şeicilor, cerându-le un salariu anual de trei milioane de dolari. La puţin timp după ce i-a refuzat pe şeicii lui Al-Nasr, aceştia l-au „achiziţionat” pe Walter Zenga, care a antrenat formaţia din Emirate timp de doi ani. De la acel refuz, Dan Petrescu a ridicat ştacheta şi, chiar dacă antrenează în Rusia, Anglia este cu ochii pe tehnicianul român. Şi nu au fost doar zvonuri că echipe precum Crystal Palace şi Fulham l-au dorit pe român, toamna trecută, pe banca lor tehnică. „Oferte au fost şi vor mai fi. În Anglia a fost ceva, dar nu s-a putut… Mai am un an şi jumătate contract cu Dinamo Moscova. Nu vreau să plec până nu termin contractul sau până când cei de la Dinamo nu mă dau afară”, recunoştea Dan Petrescu înainte de a pleca în vacanţă.

Locuinţa în care a stat Dan Petrescu în Dubai a fost achiziţionată de Walter Zenga cu un milion de dolari şi se află într-o zonă exclusivistă, unde şi vecinii sunt pe măsură. „Clima de la malul mării este perfectă pentru noi şi pentru copii, siguranţa familiei e maximă şi de-asta ne-am cumpărat o casă în Dubai. Aşa este, e o insulă mai aparte. Suntem vecini cu prietenul soţului meu, Fabio Cannavaro, fost căpitan al «Squadrei azzurra». Pe insulă şi-au cumpărat proprietăţi foarte mulţi fotbalişti din lume, printre care David Beckham şi Maradona, artişti, cântăreţi. E într-adevăr ceva extraordinar”, a declarat pentru „ring”, cu ceva timp în urmă, Raluca Zenga.

  • „Suntem mereu bucuroşi de oaspeţi în Dubai”, RALUCA ZENGA
  • 2,5 milioane de euro este salariul stagional al lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova.

(sursa: www.ziarulring.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *