Italienii îl vor la ei? Dan Negru la Rai Uno

După ce a intrat în „Cartea Recordurilor” cu revelioanele sale, Dan Negru se pregăteşte de o nouă reuşită… Italienii l-au văzut, l-au plăcut şi vor să afle de la „maestru” care este reţeta longevităţii. Victorie după victorie. An de an, timişoreanul are misiunea de a prezenta programul special de revelion de la Antena 1. Gurile rele spun că şefii postului i-au umplut buzunarele de bani, dar dacă stăm să analizăm audienţele de 14 ani încoace, prezentatorul TV merită fiecare leuţ primit, căci în fiecare an a reuşit să fie lider absolut de audienţă. Astfel, programul Antenei 1, „Revelionul Starurilor”, prezentat de Dan Negru, a reuşit să ţină postul pe prima poziţie a clasamentelor de audienţă în noaptea dintre ani, la o distanţă considerabilă faţă de ProTV. Unde mai pui că, în urmă cu doi ani, prezentatorul a intrat şi în „Cartea Recordurilor”, fiind singurul om de televiziune din lume care a prezentat 12 programe de revelion, consecutiv.

În afară de binemeritatul loc I în clasamentul audienţelor, începutul anului i-a adus lui Dan Negru o invitaţie la Televiziunea Naţională Italiană, Rai Uno, unde va merge în februarie. Surprinşi de performanţele prezentatorului, italienii s-au arătat interesaţi de „vestitul” Negru. „A fost sunat de cei de la Rai Uno, de la cel mai bun program de divertisment. A rămas mut când a auzit invitaţia lor, pe care a şi acceptat-o. E o realizare! Italienii au rămas mască atunci când au cerut audienţele oficiale şi au văzut că de 14 ani este amfitrionul show-ului de revelion, ba, mai mult, a fost şi în vârful audienţelor. La Rai Uno va merge prin februarie, undeva între 21 şi 23… îşi va sărbători şi ziua de naştere acolo. O să ţină o conferinţă, un discurs, ceva. Nu ştiu exact ce îl vor pune să facă, dar pentru ei e o mare dilemă ceea ce face Negru în România”, ne-au povestit surse din Antena 1.

Deşi în fiecare an Dan Negru ne-a recunoscut că în noaptea dintre ani stă acasă cu familia şi se priveşte la TV, se pare că anul acesta a încălcat regula. „Dan avea o nebunie a lui… dar anul acesta a prezentat un eveniment pe la Sibiu. Nu a mai avut cum să se «admire» la TV. La cum îl cunosc, nu m-ar mira să aflu că în pauzele evenimentului a găsit un televizor şi a stat şi s-a uitat la el (n.r. – râde)”, a povestit aceeaşi sursă.

  • „Referitor la audienţele de revelion, nu pot să spun decât… mulţumesc”, DAN NEGRU
  • 4,8 milioane de români, la ora 22.52, au reprezentat vârful de audienţă al lui Dan Negru, pentru al 14-lea an consecutiv.

(sursa: www.ziarulring.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *