Daniela Crudu, apariţie de infarct într-o rochie cu vedere la posterior! Prietenii au fost şocaţi: ”Asta aşa e sau eşti încă în timpul îmbrăcatului?”

Daniela Crudu face ce face şi îşi înnebuneşte fanii cu apariţii care mai de care mai incendiare. Bruneta şi-a pus o rochie cu vedere la posterior, iar fanii au fost şocaţi de apariţia super-sexy.

Daniela Crudu este una dintre cele mai frumoase şi mai dorite burlăciţe din peisajul monden autohton. Asistenta ”păcătoasă” este perfect conştientă de atuurile sale fizice şi nu pierde nicio ocazie pentru a pune pe jar imaginaţia domnilor.

De data aceasta, bruneta a stârnit nu numai fascinaţiile domnilor, ci şi curiozitatea. Daniela Crudu a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie cu spatele gol. Decupajul adânc al rochiei se opreşte la limita de a-i dezvălui în întregime posteriorul, iar imaginea l-a indus în eroare pe unul dintre bărbaţii care au admirat-o: ”Rochiţa asta aşa e sau încă eşti în timpul îmbrăcatului?”

Daniela Crudu, îmbrăcată într-o rochiţă cu vedere la posterior
Daniela Crudu, îmbrăcată într-o rochiţă cu vedere la posterior

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *