Soţia lui Pepe a ”comis-o”! S-a aplecat la portbagaj şi… ne-a arătat bikinii!

Nu mai există nicio îndoială că Raluca Pastramă are grijă în permanenţă de familia sa, Pepe numărându-se printre bărbaţii norocoşi din showbiz, deoarece, pe lângă o carieră de succes, are o soţie iubitoare şi două fetiţe sănătoase, Maria (4 ani) şi Rosa (1 an şi 7 luni). 

Având în vedere că Pepe este cel care aduce banii în casă, fiind ocupat cu spectacole şi alte filmări, Raluca Pastramă se ocupă de treburile casnice şi are grijă de fetiţele lor.

Ralucăi Pastramă i s-a văzut lenjeria intimă atunci când s-a aplecat.
Ralucăi Pastramă i s-a văzut lenjeria intimă atunci când s-a aplecat.

Îmbrăcată sport, Raluca Pastramă le-a oferit o adevărată ”privelişte” trecătorilor atunci când s-a aplecat peste portbagajul maşinii. Soţia lui Pepe purta o pereche de colanţi transparenţi care i-au scos la iveală bikinii negri pe care îi purta. În afară de lenjeria intimă, se poate observa că Raluca Pastramă are o siluetă perfectă, chiar dacă are doi copii. Vedeta merge des la sală, iar de rezultate se bucură, cu siguranţă, şi Pepe!

După ce şi-a luat haina de la curăţătorie, Raluca Pastramă şi prietena ei s-au îndreptat către un restaurant. Cele două au cumpărat mâncare, dar nu au consumat-o acolo, ci au preferat să mănânce în maşină. În imagini se poate observa că Raluca Pastramă savurează mâncarea cumpărată, ori pentru că îi era extrem de foame, ori pentru că preparatele erau, cu adevărat, delicioase!

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *