De ce preferă femeile gențile mari?

Dacă te uiți în geanta unei femei, cu siguranță găsești o parte din ea. De aceea, majoritatea preferă o geantă mare…una suficient de mare încât să își poată lua cu ea tot ce i-ar trebui într- o zi, dar suficient de mică pentru a putea fi asortată la orice tip de ținută.

Și ce nu lipsește niciodată din geanta unei femei?

Bărbații cu siguranță ar spune că ,,dezordinea”! Totuși…

,,Nu îmi lipsesc niciodată rujul, pudra, o oglindă mică, șervețele umede și uscate, o cremă de mâini, pastiluțele orbit, portofelul, cheile de la mașină și apartament și o umbrelă”, ne spune Daniela Iordan.

La Ana Maria în geantă veți găsi de toate.

,,Toată lumea știe unde să vină atunci când are nevoie de ceva. De la crema de mâini, un mini- parfum, un gloss și balsam de buze, şi până la pastile, șervețele, spray de gură, gumă de mestecat, un pix, un carnețel, portofelul cu acte și bănuți, telefonul și exagerat de multe bilețele, pe care obișnuiesc să scriu liste de cumpărături sau ce trebuie să fac zilele următoare. Cunosc multe fete care nu sunt adeptele genților mari, dar pe care nu reușesc să le înțeleg. Eu voi purta mereu o geantă încăpătoare”, ne mărturisește ea.

,,În geanta unei femei se găsesc tot felul de lucruri. Cele mai frecvente sunt portofelul, cheile, telefonul, fardurile, un parfum, șervețele și o agendă. În geanta mea se găsesc toate acestea, plus căștile pentru a asculta muzică, pastile și o oglindă”, ne spune Tatiana Ianuș.

Oana Georgiana Pascaru nu se poate lipsi de un gloss sau un ruj, o pudră, o oglindă și un portofel:

,,În momentul în care pleci într-o călătorie, în geantă trebuie să existe o cremă, un fond de ten, o pudră, un rimel și un demachiant. Consider că acesta este strictul necesar. Iar gențile mari sunt «cool», așa cum ne place nouă tinerilor să le zicem”.

Așadar, ne am convins. Mare e …geanta ta, Doamne!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *