Directorul falimentarei SC LDP şi-a tras bolid de lux, de 60 de mii de euro

Valentin Călin, un personaj cu un trecut profesional cam tulbure(l), actual director al SC Lucrări, Drumuri şi Poduri – societate pe care delapidatoarea Georgeta Gâlcă a adus-o în faliment – îşi etalează prin târg de ceva vreme noua achiziţie pe patru roţi. Deşi conduce o societate în faliment, directorul Călin poate fi văzut prin oraş, conducând dezinvolt o Toyota Land Cruiser de 60 de mii de euro.  Nu se ştie dacă duduia din dreapta este soţia sau vreo angajată de nădejde, dar, în mod sigur, directorul Valentin Călin este un bărbat galant şi fără nazuri la aruncat cu bani, în condiţiile în care, prima oprire a celor doi a fost la cea mai nouă cafenea de fiţe deschisă în oraş, dispusă chiar în complexul Palas.

Să nu uităm că Valentin Călin a fost transferat în curtea Consiliului Judeţean, de pe postul de inginer şef al Salubris, societate care, sub conducerea lui Ioan Apostol, a cam început să pută – la propriu dar şi la figurat – de afaceri necurate, din care baronul maidanezilor nu se fereşte să-şi arate partea leului: maşini de fiţe şi conturi grase din afacerile pe care le derulează prin societăţile sale de reciclare a gunoiului.

Se spune prin târg – doar se spune – că nici primarul tuturor ieşenilor nu este străin de afacerile omului său de la Salubris care-şi trage profit frumuşel dintr-o staţie de reciclare a PET-urilor, de pe la Paşcani. Interesant este de văzut dacă edilul şi face ceva, nu doar se uită.

Uite aşa, din gunoi şi faliment, mâine ajungi prin Parlament. Şi chiar mai sus… la DNA. Bucureşti, fireşte!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *