De la stadion, direct în pat

"High five !"

Inspiraţie, în rândul, ieşenilor la capitolul „vreau iubită nouă”! De când Iaşul nu mai are echipă în Liga I, stadionul “Emil Alexandrescu”, un loc numai bun pentru “socializare”.

O destinaţie care înşeală ochiul la prima vedere, ai zice că e o simplă parcare, dar nu este chiar aşa. Seară de seară, „băieţii” Iaşului şi nu numai, poposesc pentru a-şi etala caii putere. Sunt în căutare de o cursă ilegală sau o nouă cucerire. Întâlnirile au loc încă de la amiază, iar seara se încheie pentru ei de obicei spre dimineaţă, în jurul orelor 03.00 – 04.00. După zece ture de Copou, tinerii prind curaj şi opresc pentru a-şi căuta “prada”. Dar, nicio problemă! Fetele stau foarte bine la capitolul “materialism”şi ştiu când să îşi facă simţită prezenţa. Vorbim aici de persoanele care se se „combină” din dorinţa de a fi văzute cu „personaje celebre” sau de a crea o impresie bună celorlalţi, în viziunea lor.

Relaţiile de acest gen, în cel mai bun caz, durează o lună dar de cele mai multe se termină după câteva zile. Să cauţi o relaţie stabilă în astfel de locuri e ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân.

Mulţi consideră că prin aceste locuri trebuie să îşi etaleze personalitatea, să urle, să se facă remarcaţi prin orice metode.

Există, ănsă, şi o altă faţă a stadionului: înfiinţarea mai multor cluburi, ca „DRO TUNING”, „NSR”, sau „LOGAN CLUB” pentru cei interesaţi cu adevărat de maşini.

Vorba ceea:

“Ce se întâmplă la stadion, rămâne la stadion!“Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *