De Ziua Femeii, româncele s-au ”destrăbălat” cu striperi și s-au îmbătat ca englezoaicele. Operațiunea ”Mărțișorul depravat!”

Taboo Boys pentru nesătule girls

Atmosferă incendiară în berărie. Striperii cu trupuri sculptate și-au făcut datoria și de Ziua Femeii. Exemplarele au salivat la formele lor și au consumat… cât s-a putut… Și iar au salivat, și iar au consumat. Cine ar putea sta în calea unor comandouri de domnișoare sau doamne, care numai doamne nu au mai fost, puse pe distracție cu masculi focoși? Taboo Boys au trezit visele interzise ale madamelor dezlănțuite. Toate bune și frumoase până la plecare. Atunci s-a dezlănțuit iadul gravitației pentru unele dintre petrecărețe.

Frumoasa din Parcarea Aburită
Româncele scăpate din lesa cotidianului au arătat că englezoaicele pot fi detronate cu stil în războiul bețivănelii. Primul caz: Frumoasa din Parcarea Aburită. Brigadă de patru tinere. Trei binedispuse, una amețită. Rău de tot. Simțind pericolul, amicele o parchează lângă un tufiș. Ele râd, dar ea pare în altă lume. Începe procesul de evacuare. Consumul excesiv din interior a dăunat grav esteticii. Tensiunea crește, iar tânăra își pierde simțurile. Prietenele nu o lasă la greu și nu par speriate, semn că episodul face parte dintr-un serial cunoscut lor. Palme peste față, apă, șervețele. Și un prinț salvator, care vine și o cară până la mașină. Misiune îndeplinită!Tânăra este purtată pe brațe de prietene și lăsată să își revină lângă un tufiș

Tânăra este purtată pe brațe de prietene și lăsată să își revină lângă un tufiș

Matrix XXL

Nu trec trei minute că o altă „victimă” a Mărțișorului Depravat își face apariția. Ea joacă la categoria grea. Grea de tot. Iese din berărie cu atitudine. După doi pași se clatină ca și cum ar fi fost împinsă de o mână invizibilă. Aruncă o privire superioară către două femei care se uitau la ea ca la urs și se îndepărtează. Lovită de frig își pune parpalacul de Matrix XXL pe ea. Nu rezistă însă mult și sentimentele trezite în interior o forțează să tragă pe dreapta. La gărduleț. Adoptă poziția broască și lasă să iasă afară tot ce a adunat în această seară. Apoi, ca prin farmec, lumea redevine roz. Își regăsește o prietenă de distracție și se pun la bârfă ca fetele.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *