Decizie de ultima ora in familia sotilor Prigoana! A facut anuntul: “Gata, m-am hotarat! Ea moare ca…”

Si-au dorit cu ardoare sa divorteze, dar instanta a decis ca Silviu Prigoana si sotia sa sa mai ramana casatoriti cel putin o luna. Totul, din cauza prezentatoarei TV, intrucat cererea ei de custodie exclusiva a fost considerata neintemeiata si respinsa.

“Rugati-va cu toti sa divortez azi” a fost declaratia sotiei lui Silviu Prigoana astazi, cand a ajuns la Tirbunal. Din pacate pentru ea, toate rugaciunile s-au docvedit a fi zadarnice, intrucat judecatorii au decis ca cei doi soti sa se vada la un nou termen, peste o luna, tot din vina prezentatoarei TV: “S-a dat un nou termen, pe data de 20 mai. Cu citare de martori si cu alte probe, pentru ca sotia mea nu a facut intampinarea cum trebuie. Instanta nu a fost de acord cu autoritatea tutelara exclusiva, cum a cerut ea. Eu am fost de acord, dar instanta nu permite asta decat in cazuri exceptionale, ori la mine instanta a demonstrat ca eu nu am fost violent cu copiii, asa cum m-a acuzat ea.

Eu am stat 100 de zile singur intr-un an cu copiii si m-am descurcat si nu i-am batut. Oricum, nu cred ca se va termina divortul nici la urmatorul termen, ramane sa vedem”, a declarat Prigoana

“A fost o relatie toxica”

Convins ca vedeta TV vrea sa-si reface viata sentimentala cat mai repede, afaceristul e dornic sa ii acorde cat mai repede divortul celei care inca ii mai este sotie, in acte:

“Eu vreau sa divortez si ea sa devina femeie libera ca sa poata sa se duca linistita la Herculane. Nu vrea sa fie privita ca o mama adulterine. Ca, data trecuta, si-a dus electricianul acasa inainte de divort, nu vreau sa se mai intample asta. Noi am avut o relatie toxica, eu m-am chinuit 14 ani sa o educ, dar n-am avut pe cine. Ieri a spus ca ne-am intalnit la scoala, nu am inteles de ce a mintit. Astazi ne-am vazut la Tribunal, am salutat-o si i-am zis ca nu e frumos sa minta presa”, ne-a mai spus Prigoana.Totul pentru audienta?

Afaceristul isi doreste in continuare sa isi creasca cei doi baieti in propria locuinta si e de notorietate faptul ca a depus, deja, zece plangeri la Protectia Copilului impotriva prezentatoarei TV:

Vedeta a dorit sa se vada cu Prigoana, desi nu are un motiv intemeiat sau legal

Vedeta a dorit sa se vada cu Prigoana, desi nu are un motiv intemeiat sau legal

“Asta nu inseamna ca o mama nu poate fi decazuta din drepturi. Se poate intampla si asta. In martie a avut loc incidentul ala, cand a facut ditamai scandalul ca i-a sters copilul numerele de telefon. Pai ea atat stie, telefonul si tigara, de-aia si-a iesit din fire. Si ratingul, pai acum moare de ciuda ca subiectul Marioara Zavoranu nu-l mai bate nimeni si ca ea e in umbra. Eu am dreptul de a supraveghea felul in care ii creste pe copii pentru interesul superior al minorului. Si am depus plangere si impotriva Cameliei Enciu, martorul care a depus marturie in favoarea ei”, ne-a mai spus Prigoana.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *