Până unde merge disperarea pentru audienţă? Gest josnic făcut în emisiunea lui Mădălin Ionescu

Lupta pentru audienţă naşte monstri media, iar gesturile făcute pe micul ecran depăşesc de multe ori pragul deontologic! Aşa s-a întâmplat şi aseară, în emisiunea prezentată de Mădălin Ionescu, când unul dintre invitaţi, Corneliu Vadim Tudor, a fost încurajat să arate pe post numărul de telefon al principalului competitor, Dan Capatos.

Sătui să primească în fiecare zi cifele slabe ale audienţei înregistrare, unii prezentatori TV sunt în stare de orice pentru un punct de rating! În încercarea disperată de a ajunge în casele telespectatorilor, Mădălin Ionescu a găsit o metodă nu tocmai ortodoxă de a face audienţă. Aşa se face că, marţi seara, la Kanal D, moderatorul TV l-a încurajat pe Corneliu Vadim Tudor să arate pe post un mesaj primit de la Dan Capatos. Nu s-a mulţumit doar la a-l citi, aşa că a apropiat camera atât de mult de mobil, încât a lăsat la vedere numărul de telefon al „păcătosului” care-l trimite în colţul audienţei ruşinoase în fiecare seară.

Gestul făcut vine după ce în emisiunea lui Mădălin Ionescu au fost difuzate imagini pe patul de suferinţă cu Marioara Zăvoranu, fără a primi acordul familiei îndurerate!

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *