Decizie de ultima ora a portarul nationalei care s-a fotografiat facand sex cu o pustoaica blonda! Vezi ce face acum!

Dragos Stoenescu s-a facut baiat de casa si s-a casatorit cu una dintre cele mai titrate voleibaliste din Romania! Acum, el se pregateste sa devina si tatic.

Dincolo de performantele sportive care il recomanda, portalul nationalei de polo, Dragos Stoenescu a ajuns protagonsitul unui scandal incredibil, in 2011, dupa ce pe interent au aparut poze cu el in ipostaze XXX alaturi de o domnisoara blonda. Asta in conditiile in care el era cuplat la acea vreme cu o alta mare sportiva, handbalista Cristina Varzaru.

Toata lumea se astepta ca relatia lor sa se rupa atunci, insa cei doi au gasit o cale de mijloc pentru a depasi acel moment. Minunea nu a durat insa foarte mult, iar cuplul s-a separat, ce-i drept, mai mult in secret, invocand printre prieteni problema distantei care ii despartea.

S-a facut baiat de casa

Cristina era “detasata” la acea vreme la o echipa din Iasi, iar Dragos –  jucator al clubului Dinamo, din Bucuresti. Cei doi chiar urmau sa se casatoreasca, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Pentru ca era unul dintre cei mai vanati barbati din lumea sportului, Dragos nu a stat foarte mult singur, ba chiar l-a lovit norocul si pe plan sentimental, dar si profesional. Dupa despartirea de Cristina Varzaru, echipa nationala s-a calificat la Olimpiada de la Londra, dar a cunoscut-o si pe femeia care recent i-a devenit si sotie.

Este vorba despre fiica antrenorului de box Valentin Vranceanu, voleibalista Ana Maria, care a acceptat sa devina sotia sportivului care a tinut prima pagina a tuturor ziarelor in urma cu doi ani.

Cei doi au mers in fata ofiterului starii civile unde au jurat sa ramana unul langa altul si la bine, si la rau. Iar viitorul suna bine. Dragos si Ana Maria vor deveni parinti in scurt timp!

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *