Deja vu! Adriana Bahmuţeanu a cîştigat un proces cu Silviu Prigoană!

Adriana Bahmuţeanu a câştigat definitiv procesul cu Silviu Prigoană, în care solicita ca cei doi fii ai ei cu omul de afaceri să studieze la o şcoală de stat. După decizia instanţei, Adriana Bahmuţeanu a reacţionat, pe contul ei de Facebook.

„Am câştigat!!! Definitiv şi irevocabil!!! În sfârşit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanţa a decis ca ambii mei copii să studieze la şcoală de stat, Şcoala Gimnazială 150 din Bucureşti, instituţie de top aflată în primele zece şcoli din ţară, cu rezultate remarcabile la Olimpiade şi concursurile şcolare şi nu la o şcoală privată, aşa cum şi-ar fi dorit fostul meu soţ, care însă nu a demonstrat instanţelor prin care ne-a tot târâit, atât pe mine cât şi pe copii, şi că este dispus să şi plătească!!! Mai mult, a susţinut în permanenţă în faţa judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le dă o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe lună ambilor) dar a pretins că şcoala respectivă îi poate primi pe… gratis!!! Cu un fel de bursă dacă au doar note mari… pe bune??? Phii… cine să creadă aşa ceva???? (…) Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au doi băieţi împreună, pe Maximus şi Eduard. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în 2015 pentru a cincea oară, la Judecătoria sectorului 3.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *