Deputata Luminiţa Iordache i-a dansat în poală unui fan

Sexy-deputata Luminiţa Iordache i-a oferit unui fan din comuna Răducăneni o trataţie specială, în timpul spectacolului “Femeia pe tractor”, care a avut loc, luni, în “capitala” colegiului pe care ieşeanca îl reprezintă cu succes în Parlamentul României.

Surse din anturajul deputatei spun că fanul norocos a luat, pentru câteva momente, locul iubitului Luminiţei, căruia sexy-deputata îi dansase în poală toată duminica, în timpul repetiţiilor pentru costume. Mai mult, martorii evenimentului ne-au povestit, şocaţi, cum şi-a făcut apariţia sexy-deputata la crâşma din Răducăneni, la ora 8.30 dimineaţa, îmbrăcată în ţinută “office”, cu tocuri de 19 centimetri şi pălărie de soare a’ la Monica Tatoiu.

“La opt jumate, vă daţi seama, crâşma gemea de oameni din sat. Că fiecare mai vine să servească o bere sau un rachiu, înainte să se ducă acasă, la televizor, să aştepte ajutoru’ social. Deodată, cum ne uitam noi şi mai comentam noutăţile de pe Taraf, în faţa crâşmei opreşte o dihanie de gip, din care coboară doamna deputat”, povesteşte Ghiţă Mertic, patronul localului “Iubiri toride”, din Răducăneni.

S-a şerpuit deasupra şoferului Primăriei!

Povestea este continuată, precipitat, de ceilalţi săteni care au asistat la şou, majoritatea aflaţi încă sub şocul neobişnuitului spectacol. “Doamna deputat ne-o dat câte o sută de Babanu’ la fiecare şi, pe urmă, ne-o întrebat care mai este nivelu’ nostru de trai şi ne-o spus că ea-i venită să-l ridice. Noi n-am avut curaj să zicem nimic, cu excepţia lu’ Gică Dânţu, şoferu’ Primăriei, care-i pesedist şi are foarte mult tupeu. A fost plecat şi prin Italia, la Bari, a dat noroc şi cu Mutu, mă rog… Şi Gică i-o zis lu’ doamna deputat că o să vină Useleu’ la putere şi o să-i joace pe toţi în poală, de n-or să mai ştie pe unde să scoată cămeşa…”, explică Costică Ipate, reprezentantul Fundaţiei “Evangheliştii cei Obraznici”, din Răducăneni.

“Parcă atâta i-a trebuit lu’ doamna deputat!”, continuă povestea, precipitat, Simeon Darabă, clopotarul satului. “O aruncat pălăria din cap, şi-o rupt nasturii la cămeşă, l-o proptit pe Gică într-un scaun şi s-o şerpuit deasupra lui, în poală, preţ de câteva secunde bune. Da’ parcă a trecut o eternitate… Aşa platformă program eu n-am văzut nici la caravanele cu firme ruseşti de pe vremuri. Gică nici nu mai respira…. E pericol public doamna deputat, sigur va scoate ţara din default!”, spune, convins, moş Simeon.

Cât despre nivelul de trai, ţăranii din Răducăneni sunt gata să jure pe ce-au mai scump că a crescut la toţi. “Eu am stat cu el crescut până s-o întors nevasta de la Bohotin, c-o fost plecată s-o descântece pe-o cumnată care o călcat în lucru murdar. Acuma, dom’ primar speră să treacă şi doamna Udrea pe la noi, ca să intrăm în iarnă cu nivelu’ cât mai sus!”, spune Gică Dânţu, şoferul Primăriei, care se declară “fan pe viaţă” al sexy-deputatei Luminiţa Iordache.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *