Deşi este însărcinată, JOJO nu ezită să se pozeze în costum de baie! Uite cât de bine arată

Jojo se află printre vedetele care urmează să devină mămică anul acesta. Vedeta şi iubitul său, Paul Ipate, sunt foarte bucuroşi şi abia aşteaptă să vină pe lume micuţa lor. Actriţa nu se află la prima sarcină, mai are un băieţel din prima căsătorie.

Jojo nu ezită să se pozeze în costum de baie, vedeta a postat recent o fotografie pe contul ei de Facebook, în care poartă un costum dintr-o singură piesă, unde burtica aproape că nu se vede.

Jojo este însărcinată şi a pozat în costum de baie.
Jojo este însărcinată şi a pozat în costum de baie.

‘’Zânuţa se mişcă din ce în ce mai mult! Am început să îi pun muzică şi se pare că îi place. Voi ce le-aţi pus copiilor voştri când erau în burtică? O să scriu în curând un articol despre asta inspirată de ideile voastre. Zi frumoasă şi norocoasă!’’, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a anunţat pe blogul ei personal că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

”Eu şi Paul vom avea o fetiţă. Nu există nicio veste mai frumoasă pe care aş fi putut să v-o dau şi nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea că părinte. Achim este foarte încântat că familia noastră se va mări. De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte că ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o.”, a scris Jojo pe blogul personal.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *