Deşi a fost părăsit de soţie, fostul fotbalist Mihai Neşu nu e singur!

Au trecut şase ani de când Mihai Neşu s-a accidentat şi a rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile. Între timp, fostul fotbalist a fost părăsit de soţie, iar părinţii i-au decedat.

 Din fericire, Mihai Neşu a reuşit să treacă peste aceste momente. În principal datorită unei femei pe nume Maria, care este aproape de fostul fotbalist în orice situaţie.

Femeia îl sprijină necondiţionat şi îi oferă tot suportul de care are nevoie. În plus, Maria Bacaran organizează toate acţiunile caritabile ale fundaţiei înfiinţate de Mihai Neşu.

Recent, la Oradea, a avut loc un eveniment caritabil, la care cei 200 de invitaţi au donat sume de bani pentru ajutorarea a 60 de copii cu probleme neuromotorii trataţi şi sprijiniţi de Centrul de recuperare şi recreere Sfântul Nectarie, deţinut Mihai Nesu prin fundaţia sa.

”Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când intampinăm greutăti, să le întampinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel că ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite”, a declarat Neşu, însoţit de Maria.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *