Teleportare? Un vasluian din Londra spune că nu ştie cum a ajuns acolo!

Un bărbat din Vaslui, pe numele său Mihai Danciu, a fost găsit beat turtă şi bătut în curtea unei locuinţe din Londra. Însă, după ce a fost dus la spital, le-a spus medicilor de acolo că el nu are habar cum a ajuns din Vaslui în Marea Britanie!

Bărbatul a fost dus la Spitalul Whipps Cross din Londra şi, atunci când s-a trezit, a fost foarte mirat să audă vorbindu-se limba engleză. O româncă, asistentă medicală în cadrul acelui spital, a postat povestea vasluianului pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie şi a cerut ajutor.

A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie şi l-au dus la spital. El spune că nu cunoaşte pe nimeni si că nu îşi aminteşte cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeşte Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaşte cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secţia unde lucrez eu, a scris, pe Facebook, Adina Costache. Bărbatul a fost recunoscut ca fiind Mihai Danciu, din comuna Deleşti, satul Albeşti, ceea ce a fost confirmat şi de autorităţile locale din România, relatează vremeanoua.ro.

El a plecat de-acasă spre Anglia, în urmă cu aproape două săptămâni, pentru a-si găsi un loc de muncă. Nimeni nu ştie însă ce a făcut în acest interval de timp, nici măcar el. Bărbatul trăieşte împreună cu concubina si cu copiii ei, în casa bunicii sale, însă vecinii nu au nimic bun de spus despre el. ”Era băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fără să fie bătut şi nu mă miră faptul că a ajuns în situaţia asta. La şpriţ era campion”, a povestit un vecin. Cel mai probabil, Mihai Danciu va fi trimis acasă de către autorităţile britanice, fiindu-i asigurat biletul de avion către România.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *