Dezvăluim discuţiile explozive care au provocat cel mai mare tărăboi din showbiz! Avem înregistrările secrete cu VICA şi VICTORAŞ ”FUTTI FRESH”!

CANCAN.ro publică declaraţiile făcute de Victoraş ”Futti Fresh” Micula şi Vica Blochina în urma cărora cei doi au ajuns la cuţite. În urma afirmaţiilor făcute de Victoraş, Vica a anunţat că-l dă în judecată.

Este război între Vica Blochina (40 de ani) şi Victoraş Micula (20 de ani), fiul patronului Frutti Fresh. Totul a început în urmă cu trei zile, atunci când Micula a făcut declaraţii jignitoare la adresa fostei balerine. A spus că nu s-ar uita nici în ruptul capului la Vica, şi asta pentru că este bătrână, iar calităţile ei fizice lasă mult de dorit. ” Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia, şi el are 60 de ani”, spunea el. Însă nu s-a oprit aici. ” Îmi bag p…în ea, mă p…pe punctul ei de vedere. Femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, aşa că ce fel de persoană e. Eu nu am făcut decât să râd de ea că nu ştie să vorbească bine româneşte, atât, doar mi-am bătut joc de ea”, a mai spus el.

Vica a luat foc când a auzit ce a spus Micula despre ea şi a declarat că vrea ca acesta să plătească pentru declaraţiile sale. ” Îl dau în judecată pentru exprimările alea frumoase. Şi-a cerut scuze o zi întreagă, dar nu pot să trec cu vederea ce a spus. Foarte urât gestul lui, nu mă aşteptam la aşa ceva. Pe mine mă lasă rece toată povestea asta. Am replică pentru orice cac…t. Nu-mi pierd timpul cu un căcăcios de 20 de ani care e rănit în orgoliu”, a declarat Vica pentru CANCAN.ro. Ea a mai spus că şi Victoraş ”Futti Fresh a ameninţat-o. ” Începe să se agite ca un sifon, să se răzbune. Nu stau să mă cert cu un căcăcios, e zero barat”.

Vica şi Victoraş sunt acum la cuţite
Vica şi Victoraş sunt acum la cuţite

Vica Blochina a reacţionat pentru prima dată miercuri dimineaţa printr-o amplă postare pe Facebook, după ce Victoraş Micula a negat vehement că ar avea o relaţie cu ea. „De obicei nu-mi pierd timpul oferind răspunsuri unor oameni care nu merită! Azi sunt în toane bune şi fac o excepţie!! Scriu acest text în speranţa că poate, poate, s-o lipi ceva de tînărul orădean care se simte ZEU bazându-se pe munca şi banii părinţilor. Deci, puştiule, citeşte şi fă un efort să înţelegi exact ce spun: bunul simt există sau nu…. NU se poate cumpăra niciodată ( la fel că inteligenţa şi educaţia- lucruri de care, evident, duci lipsa). Vor veni momente în viaţă în care vei avea nevoie de mai mult decît atârnătorii care-ţi cîntă în strună şi care-ţi perie orgoliul de mascul feroce. (chiar aşa, au dispărut toate OGLINZILE în Oradea?

Blonda a postat aceste imagini cu tânărul pe Facebook după ceVictoraş a spus că este fosta balerină şi-a pierdut farmecul
Blonda a postat aceste imagini cu tânărul pe Facebook după ceVictoraş a spus că este fosta balerină şi-a pierdut farmecul

Altfel nu-mi imaginez cum ai putea crede vreodată că o femeie că mine ar putea să fie interesată de tine… Pe bune??? Plimbările cu avionul părinţilor cred că nu ţi-au priit deloc, aerul rarefiat ţi-a ameţit cei doi neuroni singuratici…e singură explicaţie pe care pot să mi-o dau vizavi de reacţiile tale). Aş putea continua cu textul, însă sunt sigură că deja ai obosit citindu-l, aceste rînduri depăşind cu mult „cantitatea de literatură” cu care tu eşti obişnuit!”, a scris ea pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *