PRIMA REACŢIE a VICĂI BLOCHINA după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în secret cu VICTORAŞ MICULA: „Puştiule, fă un efort…”

Vica Blochina a reacţionat pentru prima dată după ce Victoraş Micula a negat că vehement că ar avea o relaţie cu ea. Tânărul milionar a declarat pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că  Vica este prea bătrână pentru el.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a avut o reacţie violentă la ieşirea copilăroasă a lui Victoraş Micula şi a explicat cum stau treburile printr-o amplă postare pe o reţea de socializare.

„De obicei nu-mi pierd timpul oferind răspunsuri unor oameni care nu merită! Azi sunt în toane bune şi fac o excepţie!! Scriu acest text în speranţa că poate, poate, s-o lipi ceva de tînărul orădean care se simte ZEU bazându-se pe muncă şi banii părinţilor. Deci, puştiule, citeşte şi fă un efort să înţelegi exact ce spun: bunul simt există sau nu…. NU se poate cumpără niciodată ( la fel că inteligenţă şi educaţia- lucruri de care, evident, duci lipsa). Vor veni momente în viaţă în care vei avea anevoie de mai mult decît atârnătorii care -ţi cîntă în strună şi care-ţi perie orgoliul de mascul feroce. ( chiar aşa, au dispărut toate OGLINZILE în Oradea? Altfel nu-mi imaginez cum ai putea crede vreodată că o femeie că mine ar putea să fie interesată de ţine… Pe bune??? Plimbările cu avionul părinţilor cred că nu ţi-au priit deloc, aerul rarefiat ţi-a ameţit cei doi neuroni singuratici…e singură explicaţie pe care pot să mi-o dat vizavi de reacţiile tale). Aş putea continuă cu textul, însă sunt sigură că deja ai obosit citindu-l, aceste rînduri depăşind cu mult „cantitatea de literatură” cu care tu eşti obişnuit!”, a scris ea.

Iată imagile cu Victoraş postate de Vica
Iată imagile cu Victoraş postate de Vica

Ba mai mult, blonda a făcut publice şi două imagini cu Victoraş menite să îl facă de ruşine în public după ce acesta a umilit-o prin declaraţiile lui. ”Sunt la mare, la Mamaia, de mai bine de o lună, mă cam plictisesc. M-a sunat Vica să bem o cafea, aşa că m-am dus. Eu am cunoscut-o la o emisiune, mi-a luat un interviu. Făceam mişto de ea că nu ştie limba română, mi-am bătut joc de ea”, a spus Victoraş “Futtifresh” Micula. Puştiul a mai declarat că nu-l interesează Vica şi că nu este atras de ea. Nici Piţurcă n-o mai ia la 60 de ani, dar cum să o iau eu?! E bătrână, eu am 20 ani, ea 40. Nu-mi trebuie, nu mă interesează”.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *