Scandal fara precedent intre Andreea Berecleanu si fostul sot! La ce acuzatii s-a ajuns intre ei!

 

Pensie alimentara de 5.700 de lei

Astfel, in luna aprilie a anului trecut, cand s-a finalizat divortul, fostii soti au semnat impreuna la notar conditiile pentru cresterea copiilor: custodie comuna si pensie alimentara, din partea lui Zaharescu, de 5.700 de lei pentru ambii copii. Numai ca, surpriza, se pare ca fostul prezentator TV a platit infinit mai putin decat ceea ce a consimtit el insusi, motiv pentru care Berecleanu a intentat proces:

“Suma pare mare, la prima vedere, insa el a fost de acord, a semnat actele. E suma conforma cu veniturile lui. Acum, ca i s-a nascut inca un copil, a facut acest demers de micsorare. Este dreptul lui, pana la urma. Numai ca problema e alta. In perioada de pana la deschiderea procesului, el nu a respectat conventia, platind doar o parte din suma stabilita. Astfel, in septembrie a dat 700 de lei, in alta luna 2.100 de lei, in alta 1.200 de lei. Toti banii sunt in cont, nu s-a atins nimeni de ei, insa nevoile copiilor sunt foarte mari. Pana si scoala lor costa mai mult decat aceasta pensie alimentara”, a povestit o sursa din anturajul celor doi fosti soți.

Nu a platit copiilor biletele de avion, cand s-au dus la el, si i-a refuzat in vacanta de iarna

Potrivit celor stabilite de comun acord, la divort, Eva si Petru trebuie sa petreaca o luna si jumatate in vacanta de vara, cu tatal lor, dar si vacanta de iarna. Ei bine, lucrurile nu au stat intocmai, iar realitatea pare a fi una dureroasa, pentru copii, sentimental vorbind, si care a atarnat greu la buzunar, pentru Andreea Berecleanu: “Zborul pana in Cape Town este unul lung si obositor, de 17 ore, iar Andreea a decis sa nu trimita copiii singuri, ci insotiti de o persoana adulta, o ruda. Ea a cumparat cele trei bilete de avion dus-intors, iar Zaharescu i-a spus ca va deconta el unul dintre cele trei bilete. Numai ca acest lucru nu s-a intamplat nici pana acum. A mai venit vorba de cateva ori despre asta, pana acum, el a spus ca plateste, dar s-a facut ca ploua, intre timp”, ne-a mai spus aceeasi sursa. Ei bine, se pare ca situatia a fost cu atat mai incurcata in decembrie, la vacanta de iarna.

Andreea si sotul ei au divortat dupa 15 ani de mariaj

Andreea si sotul ei au divortat dupa 15 ani de mariaj

Desi lucrurile au fost batute in cuie si copiii si-au aranjat treburile la scoala incat sa poata lipsi mai mult decat prevede vacanta, se pare ca Zaharescu a dat planurile peste cap cu numai o saptamana inainte: “Noroc ca nu au fost luate biletele de avion. Cu putin timp inainte de plecare, el i-a transmis Andreei ca nu mai poate primi copiiI, care ar fi mers tot alaturi de o a treia persoana, pe motiv ca nu ar avea suficient loc in casa. Atunci, Andreea a venit cu alternativa ca cei trei sa stea la hotel, insa diverse scuze au tot fost invocate. Si, uite-asa, copiii nu au mai plecat”, ne-a marturisit aceeasi sursa.

Cosmina, o tanara avocata este responsabila cu zambetul de pe buzele lui Andrei Zaharescu.

 

Nu si-a mai vazut copiii din vara

De cand s-a mutat in Cape Town, relatia dintre Zaharescu si cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu pare sa nu fie foarte stransa. Nu i-a mai vazut din vara, dupa vacanta petrecuta la el, si de fiecare data cand este invitat, se pare ca se escchiveaza sa vina in Romania:

Noua iubita l-a facut pe Zaharescu din nou tatic

Noua iubita l-a facut pe Zaharescu din nou tatic

“Andreea i-a spus de multe ori sa vina sa vada copiii, sa ii ia, sa plece cu ei in vacanta, fie in tara, fie in strainatate, unde vrea el. Insa nu s-a legat nimic pana acum. Mentine legatura cu ei doar prin telefon sau Skype, dar au fost si perioade de mai bine de o saptamana in care nu au comunicat. Atitudinea naste semne de intrebare, pentru ca, inainte, Andrei a fost un tata foarte bun si foarte implicat in vietile copiilor si mereu prezent la nevoile lor”, ne-a mai spus sursa noastra.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *