Secretul sexual al Angelei Gheorghiu! S-a aflat motivul pentru care se cupleaza doar cu tinerei

Dupa ce am vazut-o pe celebra soprana topita in bratele lui Cezar Ouatu, mult mai tanar decat ea, acum Angela Gheorghiu si-a gasit fericirea in bratele unui medic stomatolog in varsta de 26 de ani.

La doar cateva luni de la despartirea de Cezar Oatu, Angela Gheorghiu si-a gasit din nou fericirea, fara prea multe eforturi. Faimoasa soprana s-a cuplat cu un tinerel de doar 26 de ani – cu 22 de ani mai tanar decat ea -, si este cat se poate de fericita in bratele lui. Este vorba despre medicul stomatolog Mihai Ciortea, de care este nedespartita acum.

Angela Gheorghiu se iubeste in prezent cu un medic stomatolog mai tanar

Angela Gheorghiu se iubeste in prezent cu un medic stomatolog mai tanar

Acesta merge in mai toate turneele artistei, iar recent celebra soprana a dorit sa-i cunoasca toata familia, pesemne ca planurile lor sunt din ce in ce mai serioase.Ca o dovada in plus a faptului ca este implinita langa Mihai, soprana a facut publice cateva fotografii in care apare alaturi de acesta. Imaginile sunt realizate dupa spectacolele sale.

Fanii sopranei au privit sceptici relatiile ei cu cei doi barbati mult mai tineri, insa un psiholog a explicat care sta la baza acestor alegeri facute de soprana.

“Aceste alegeri, a unor parteneri mai tineri, este specifica, in general, persoanelor publice. Principalul motiv ar fi ca un partener mai tanar ofera o activitatea sexuala mai colorata, dar de asemenea, un alt motiv in cazul sopranei Angela Gheorghiu, ar fi si acela ca isi doreste un barbat care sa fie langa ea tot timpul. Femeile au nevoie de infuzii de tinerete, insa este clar ca beneficii sunt de ambele parti. Daca ar fi avut un partaner puternic ar fi intrat intr-un conflict, pentru ca si ea este la fel. Un exemplu relevant ar fi acela dintre Mihaela Radulescu si fostul sot”, a explicat psihologul Cezar Cioc.

A divortat anul trecut, dupa 17 ani de casnicie

In primavara anului trecut, Angela Gheorghiu a decis sa puna punct casniciei sale cu tenorul Roberto Alagna. Cei doi au fost casatoriti timp de 17 ani si erau considerati unul dintre cele mai frumoase si fericite cupluri ale operei din lume, insa se pare ca intre ei lucrurile nu au stat deloc asa. Motivul oficial al separarii, mentionat chiar de soprana, a fost violenta domestica.

„A avut un comportament violent atat de fata cu familia mea, cat si in prezenta familiei lui. Este cea mai intunecata pagina a vietii mele. Ani de zile am incercat sa ma conving ca va fi bine, dar este precum o maladie. Chiar si daca esti cea mai nervoasa persoana, cum este posibil sa-ti lovesti sotia de fata cu tatal si fratele tau, iar acestia sa nu reactioneze nicicum? Asta este viata mea”, a marturisit Angela Gheorghiu pentru publicatia „The Independent”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *