DEZVALUIRI SOCANTE! Ce face Becali toata ziua la inchisoare! Abia ACUM s-a aflat adevarul

Gigi Becali are din nou dreptul la telefon mobil si de a merge la munca la Academia lui Hagi.

Steaua are patronul inchis, dar tot patronul conduce Steaua. Becali isi foloseste telefonul pentru a discuta cu oamenii din club si chiar si cu antrenorul Costel Galca, cu care dialogheaza zilnic, scrie Gazeta Sporturilor.

Argaseala, Mache, directorul economic Gheorghisor si chiar Galca sunt oamenii cu care Becali vorbeste aproape zilnic, scrie sursa citata.

Pana in urma cu o luna, Becali avea minute limitate si nu putea sa comunice foarte des cu anagajatii sai, dar acum situatia s-a schimbat de cand are acces non-stop la telefonul mobil.

Becali a avut probleme insa cand a primit cateva DVD-uri cu jucatori din partea unor impresari, care i le-au trimis prin intermediul lui Ionut Lutu. Becali nu s-au putut uita la ele din cauza imaginii proaste de pe DVD-uri. „Nu am vazut nimic, nu am putut sa-mi fac o parere, la revedere cu ei! O sa iau tot jucatori din campionatul intern, pe care ii cunosc eu”, i-a transmis Becali lui Lutu.

SI MM ARE TELEFON
Chiar daca se discuta de venirea unui manager nou la Steaua, MM Stoica dialogheaza si el des cu apropiatii sai de la Steaua. MM are acces la telefon, desi nu are regim deschis de detentie. MM scrie o carte, la fel ca Gica Popescu, despre analiza tactica a partidelor de la Cupa Mondiala din 2014.

DRAGOMIR: BECALI FACE SI SCHIMBARILE!
Fostul sef de la LPF a facut recent o declaratie socante despre Gigi Becali. „Va spun eu sigur, face si schimbarile in timpul partidelor de acolo de unde e!”, a declarat Dragomir la Dolce.

 

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *