ȘOC în România! Gigi Becali RĂPUS de durere: ”Are CANCER!”

Virgil este vărul latifundiarului Gigi Becali, și totodată mâna sa dreapta. Acum însă trece prin momente cumplite. Soția sa a fost diagnosticată cu cancer. Gigi Becali a fost profund impresionata de drama prin care trece femeia, de care el era foarte apropiat. Se pare că problemele de sănătate erau mai vechi. Un apropiat a declarat că: „Nea Virgil a incercat, pe cit a fost posibil, sa nu se afle nici de problemele sale medicale, dar mai cu seama nici de cele ale sotiei. Insa, pe masura ce boala acesteia avansa, lumea a aflat ca partenera de viata a varului patronului Stelei are cancer! Am auzit ca a suferit mai multe interventii chirurgicale, iar starea de sanatate nu este deloc buna. La acesta ora, este supusa mai multor tratamente, iar membrii familiei nu si-au pierdut speranta.

Foarte multi prieteni au aflat de problemele lor de sanatate si toti spera sa treaca cu bine peste acestea.” Situația este dramatică și pentru Virgil Becali, care suferă de diabet: ”De ceva timp, nea Virgil sufera de diabet, iar in acest moment el este dependent de insulina. intr-o perioada a fost ajutat chiar si de Gigi Becali, cel care a avut grija ca varului sau sa ii fie administrate cele mai bune tratamente.

Dar a avut grija sa se afle si pe mina celor mai buni medici. Stim sigur ca Gigi Becali a luat legatura chiar si cu Corneliu Vadim Tudor pentru a afla ce tratament foloseste. Acum toata lumea stie ca si fostul senator, pina sa moara, a suferit de diabet, iar Gigi a aflat de la el ce medicamente folosea pentru a-l ajuta si pe Virgil”. Gigi Becali este foarte afectat de ceea ce se petrece acum cu bunul său prieten și soția sa, și a mărturisit că se roagă în fiecare seară pentru vindecarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *