Diana a pus pe jar masculii din România

Diana Grigoras

Diana Grigoras

O ieşeancă de numai 21 de ani a pus pe jar întreaga suflare masculină a ţării cu o serie de pictoriale incendiare afişate în mediul on-line.

Diana Grigoraş este o şatenă focoasă care, în ciuda vârstei fragede, a reuşit să obţină faima într-un timp record. Moldoveanca a realizat un pictorial hot pentru Bucătărescu în care întruchipează rolul unei gospodine sexy. Ulterior, la cererea publicului masculin însetat de formele provocatoare ale fetei, o altă serie de fotografii inedite, ce o aveau ca potagonistă, au apărut pe acelaşi site.

În urma unui scurt interviu, Diana ne-a împărtăşit secretul succesului său nebun şi planurile sale de viitor.

Diana este dansatoare şi a absolvit Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi, secţia coregrafie. Este pasionată atât de actorie, cât şi de muzică. Deşi nu e obişnuită să participe la concursuri, şi-a încercat totuşi norocul, prezentându-se la preselecţia pentru emisiunea „Next Diva”, de la Euforia TV. Chiar dacă a fost aleasă să ia parte la emisiune, Diana spune că nu şi-ar mai dori o astfel de experienţă în viitor.

Ieşeanca noastră se consideră o norocoasă deoarece a avut ocazia să cunoască locuri senzaţionale în urma obţinerii unei burse de dans, prin care a luat parte la un turneu internaţional. Prin intermediul acestuia, Diana a reuşit să vadă o mare parte din Europa şi Orientul Mijlociu. „Quatar şi Roma sunt locurile în care m-aş întoarce de fiecare dată. Mi-ar plăcea să mă stabilesc într-o ţară cu climă caldă”, ne mărturiseşte Diana.

Despre experienţa sa cu Bucătărescu.ro, ieşeanca spune că „fotograful Cristi Buga este cel care mi-a făcut legătura cu domnul Dan Boierescu, editorul revistei online bucatarescu.ro. De aici a început o colaborare frumoasă. Iubesc fotografia şi aş repeta această experienţă fără să stau pe gânduri. Când sunt fotografiată reuşesc cel mai bine să mă exprim, să fiu eu, chiar să joc diferite roluri”.

Secretul corpului său fără cusur este îmbinarea dietei alimentare cu mersul regulat la sala de fitness. Tânăra dansatoare merge de 6 ori pe săptămână la aerobic şi consideră că „mişcarea este esenţială”.

Ar accepta fără îndoială să pozeze nud, deoarece consideră acest tip de fotografie tot o formă de artă, iar secretul, ne spune ea, constă în eliminarea vulgarului.

Şi astfel nu mai există nici un dubiu: Diana este încă o dovadă vie care confirmă ipoteza conform căreia moldovencele sunt cele mai frumoase femei.  Nu-i aşa?

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *