Dinamo Bucureşti e de vînzare! Preţul cerut nu e mare!Vezi aici dacă te califici!

Ionuţ Negoiţă nu mai dă înapoi! A făcut anunţul oficial cu privire la preţul pe care-l cere şi cui îl vinde.

„Într-adevăr, am înţeles că greşeala mea e că am preluat un club cu datorii foarte mari. După aproape cinci ani petrecuţi la Dinamo, cu bune şi rele, nu consider că sunt înfrânt. Nu am câştigat campionatul, nu am făcut mari minuni, dar Dinamo trăieşte. Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. Sută la sută aceasta e decizia mea, chiar dacă în trecut am mai cochetat cu ideea însă am revenit. Preţul e unul modic, doar ca să luăm licenţa am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluţie. Mai am să îi dau domnului Badea două milioane şi eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine şansa să poată face performanţa. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Săftica, care are autocar şi zeci de maşini. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane”, a spus Negoiţă la Digi Sport.

El a precizat că are speranţe că se va găsi un investitor pentru Dinamo. „Eu în seara aceasta anunţ oficial că mă retrag. Las pe mâini bune echipa, bugetul este asigurat până în vară. Cine vine, şi sunt aproape convins că cineva va veni, avem toate condiţiile, totul e să vină cu un plus de energie şi de entuziasm pentru ca echipa să facă acel pas către o performanţă mult mai înaltă. Mi-aş dori să vină un investitor cum văd la CFR Cluj, care are potenţă financiară şi s-a pus pe treabă foarte bine. Dinamo e un brand mult mai mare decât CFR şi atunci înseamnă că sunt speranţe şi pentru Dinamo să găsească un investitor. Am un regret, că aş fi putut face mult mai mult, dar am făcut tot ce am ştiut şi am putut mai bine. Mi-aş fi dorit un titlu. Nu am avut niciun noroc”, a mai afirmat Ionuţ Negoiţă.

„Prioritatea este ca acest club este să rămână în viaţă şi în Liga 1. Trebuie să se autofinanţeze. Sub nicio formă nu se va vinde în masă. Sunt fotbalişti precum Filip care trebuie să facă un pas înainte. Nedelcearu are şi el 3 ani. Sunt discuţii!

Soluţii sunt, mă gândesc la Ciobotariu care joacă la Târgovişte. Viitorul e pregătit. Avem 7 jucători în Liga 1, alţi 5-6 prin Liga a 2-a, plus ce e la Juniori A şi Juniori B. Unul sau doi jucători vor pleca probabil.

Nemec îşi doreşte să meargă în străinătate. Avem de unde asigura viitorul lui Dinamo. Să nu dramatizăm, nu este cazul”, a zis Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *