Mădălina Ghenea e istorie pentru Matei Stratan! I-a găsit deja înlocuitoare!

Mădălina Ghenea e istorie! Deşi i-a dăruit lui Matei Stratan o fetiţă, fiul magnatului Dan Stratan, nu prea mai este convins că vrea o familie alături de actriţă. El s-ar fi afişat weekend-ul trecut în compania altei femei şi a ales un eveniment grandios din familia lui ca să facă acest lucru. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul Roxana Blagu.

Ceea ce în weekend părea doar un citat celebru, are un sâmbure de adevăr. Mădălina Ghenea ridica multe semne de întrebare cu ultimul ei mesaj de pe Instagram prin care sugera că ar fi fost înşelată. Un apropiat al actriţei a făcut dezvăluiri surpinzătoare despre relaţia ei cu Matei Stratan, iar bănuiala că Matei îi este infidel planează asupra lui de o lună, practic de la momentul episodului scandalos din stradă.

„Ea bănuia de mai multă vreme că el mai are pe cineva. Comportamentul lui se schimbase. Când a avut dovada clară, negru pe alb, a explodat pe Instagram. Se pare că Matei va avea un program de vizitare săptămânal. Totul s-a rupt definitiv”, a declarat un apropiat al Mădălinei pentru „Agenţia Vip”.

Potrivit lui Cristi Brancu care citează un prieten a lui Stratan, Matei îşi petrece timpul cu altă femeie, mai în vârstă decât el, dar este foarte discret. „Nu pare deloc distrus de despărţirea de Mădălina. Se pare că o lasă să creadă ce vrea. S-a dus iubirea”, a adăugat aceeaşi sursă.

Bomba a căzut în acest weekend când Matei Stratan a participat la nunta verişoarei sale, Roxana Blagu, când s-a afişat cu altcineva. acest moment a coincis cu mesajul Mădălinei, în care actriţa îi reproşa că a înşelat-o şi le-a distrus viitorul. A doua zi după acest mesaj, Mădălina Ghenea a şters ce a publicat de pe contul ei de Instagram adâncind şi mai tare misterul.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *