Documentul care arată adevăratul salariu al lui Reghe la Al Hilal. Arabii spun că familia Reghecampf a rămas cu datorii şi ameninţă cu o plângere la FIFA

Încă din primele momente ale plecării lui Laurenţiu Reghecampf de la Steaua la Al Hilal, presa de sport a oferit informaţii bombastice cu privire la salariul pe care antrenorul urma să îl aibă în Arabia Saudită. Au apărut chiar şi interviuri cu Reghecampf în care acesta se declara uşor mâhnit de faptul că în România se vorbea despre un salariu de ”doar” 2,5 milioane de euro pe sezon. În fine, ajutaţi de mărturisirile făcute de soţia-impresar, mai mulţi reprezentanţi ai presei ”au convenit” că antrenorul va primi 3,5 milioane de euro pe sezon.

Realitatea este cu totul alta, iar documentele în posesia cărora a intrat ProSport indică faptul că salariul lui Reghecampf, deşi foarte mare, nu este comparabil cu cel prezentat în presa din România. Un impresar din Arabia Saudită cere soţiei-impresar un comision de 7% din valoarea contractului lui Reghecampf pentru că, susţine el, a aranjat venirea antrenorului la Al Hilal. Mai exact, impresarul cere 280.000 de euro, ceea ce înseamnă că salariul antrenorului a fost de 4 milioane de euro pentru cei doi ani ai înţelegerii iniţiale, adică 2 milioane de euro pe sezon.

Suma negociată a fost de 5 milioane de euro pentru doi ani, un milion din această sumă fiind destinată întregii echipe de secunzi şi oameni din staff-ul medical. Ceea ce cer eu, 280.000 de euro, reprezintă 7% din cele 4 milioane de euro care erau salariul lui Reghecampf pe doi ani”, a mărturisit pentru ProSport impresarul Abdulrahman Bin khnain. Acesta reclamă faptul că nici acum, la aproape un an de zile de la semnarea contractului dintre Reghecampf şi Al Hilal, soţia-impresar a antrenorului nu i-a plătit comisionul, aşa cum se angaja în documentul pe care îl puteţi vedea mai jos.

Impresarul mandatat de soţia lui Reghecampf susţine că nu şi-a primit comisionul

Potrivit lui Abdulrahman Bin khnain, dacă soţia-impresar nu va plăti suma datorită în termen de două săptămâni, acesta se va adresa FIFA pentru a-şi primi banii. Totuşi, există discuţii cu privire la validitatea mandatului impresarului. În documentul parafat de soţia lui Reghecampf se precizează că Abdulrahman Bin khnain era mandatat să îi negocieze antrenorului contractul până pe 20 mai 2014, însă informaţiile cu privire la semnarea contractului au apărut pentru prima dată pe 22 mai, moment în care, teoretic, mandarul expirase. Abdulrahman Bin khnain susţine însă că înţelegerea cu Al Hilal a fost semnată pe 20 mai, ultima zi de valabilitate a mandatului.


Documentul pe care impresarul saudit susţine că l-a primit de la soţia antrenorului Reghecampf conţine, într-o engleză aproximativă, împuternicirea care îi dădea dreptul să îl reprezinte pe antrenor în negocierile cu Al Hilal

Impresarul saudit a formulat o adresă prin care îşi cere drepturile financiare de pe urma semnării contractului dintre Laurenţiu Reghecampf şi Al Hilal.

 

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *