Mutu:Dosarul Cocaina 2! Cum a reusit „Briliantul” sa fie din nou asociat prin alianta in cea mai grea ancheta cu trafic de droguri

Acum mai bine de 10 ani, Adrian Mutu soca toata Romania dupa ce oficialii de la Chelsea, echipa unde juca atunci, l-au depistat pozitiv in consumul de cocaina.

Daca initial, atacantul a refuzat orice contact cu presa, ulterior, acesta a recunoscut voalat faptele, dar a promis ca se face baiat cuminte…
„Unele momente in viata nu pot fi descrise in cuvinte. Tot ce se va lamuri este ca nu sunt vinovat. Am nevoie de liniste pentru a imi pregati apararea”, declara Mutu imediat dupa ce a fost oficial pus sub acuzatie pentru consum de cocaina de Federatia Engleza de Fotbal. La mai bine 11 ani de la scandalul fara precedent cu vreun fotbalist roman, iata ca numele sau apare indirect  in una dintre cele mai mari anchete de trafic cu droguri din tara.

Sandra bachici este fiica unuia dintre cei mai periculosi traficanti de droguri din Ardeal

Sandra bachici este fiica unuia dintre cei mai periculosi traficanti de droguri din Ardeal

Tatal Sandrei Bachici, caci despre ea este vorba, este nimeni altul decat, Miodrag Bachici, unul dintre cei mai cunoscuti traficanti de „praf alb” din tara, cu sediu central la Timisoara.

Tatal Sandrei, zis

Tatal Sandrei, zis „Ilie Sarbu” a reusit sa fuga in ultimul moment dupa ce ofiterii antidrog au capturat peste 2 kilograme de cocaina la el in casa

Numele lui apare in cel mai amplu dosar de la Crima Organizata, acesta reusind timp de 12 ani sa se ascunda de mana  lunga a legii, dupa ce a fost condamnat la tot atatia ani de inchisoare.

Tanara a fost Miss Romania in 2010

Tanara a fost Miss Romania in 2010

In urma unui filaj de la Crima Organizata si Combatere Antidrog Timisoara din iunie 2002, patru traficanti de „moarte alba” au fost arestati, iar tatal Sandrei, cel zis „Mile Sarbu” a reusit in ultima secunda sa fuga de oamenii legii. Era vorba despre mai mult de doua kilograme de cocaina, „marfa” a carei valoare de strada poate ajunge si pana la un sfert de milion de euro.

Obisnuit cu asemenea sume colosale provenite din traficul de droguri, fugarul a schimbat total stilul de viata dupa ce a fentat arestarea timp de aproape 12 ani.

Fiica traficantului urma sa se casatoresca cu Laszlo Sepsi, fostul coleg de nationala al lui Adrian Mutu

Fiica traficantului urma sa se casatoresca cu Laszlo Sepsi, fostul coleg de nationala al lui Adrian Mutu

Din print al drogurilor, ajuns gunoier pe strada, el a fost prins anul trecut in timp ce fura produse alimentare dintr-un hypermarket din Deva. Fara sa suspecteze ceva serios, paznicii magazinului, l-au imobilizat si au chemat imediat politia, iar la o simpla verificare a numelui sau in baza de date, acestia au constatat ca aparentul „Jean Valjean” era nimeni altul decat „regele” traficului de cocaina din Ardeal.

Adrian Mutu l-a costat pe Abramovich aproape 19 milioane de euro ca sa il aduca la Chelsea

Adrian Mutu l-a costat pe Abramovich aproape 19 milioane de euro ca sa il aduca la Chelsea

Operatiunea organelor de la Crima Organizata de atuci a purtat numele de cod „Tabla de sah”, iar efortul oamenilor legii a dus la anihilarea celei mai importante retele de trafic si distributie de droguri din tot Vestul Tarii. 

Sursa: cancan.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *