Doi „salvatori” ieşeni se chinuie să-i bage publicul în seamă!

Dom’le, cînd îi vezi pe unii cum sînt nu ştii ce să faci, să plîngi sau să rîzi? Dar cînd ştii că aia sînt plătiţi din banii tăi să facă legi şi ei se ţin de goange te apucă dracii!

Citim pe facebook că doi aleşi de-ai noştri, din ăia care se dau de ceasul morţii să ne salveze, sătui de tras mîţa de coadă în Parlament, vin cu o idee şoc. Nu ştim dacă e a lor sau face parte din „strategia” de partid, dar, din moment ce amîndoi o promovează, îî credităm şi pe ei cu trăznaia.

Cei doi parlamentari, aflaţi, cel mai probabil, la primul şi ultimul mandat, dau semne clare că ar cam şti de unde vine corupţia şi răul în ţara asta. Prevalîndu-se, corect, de dreptul la liberă informare şi la accesul la informaţiile considerate de utilitate publică, Chichirău şi Lungu anunţă victorioşi că au trimis adrese la primăriile din judeţ pentru a se face publice lefurile şefilor administraţiilor locale.Se aşteaptă, probabil, să li se spună că pe acolo se cîştigă saci de bani. Vor avea o dezamăgire majoră. Lefurile primarilor sînt mici, la nivelul a cîteva (puţine!) mii de lei. Teoretic, nu-i nici o sfîrîială să fii primar la ţară. Practic, lucrurile stau un pic diferit, dar asta e deja altă discuţie. În orice caz, dezvăluirile senzaţionale pe care speră să le prezinte publicului vor fi un simplu fîs. Şi atunci, pentru ce această propunere? Nu ştiau care sînt lefurile primarilor din teritoriu? Mai mult ca sigur că da. Dar cînd nu ai făcut, tu şi partidul tău, nimic într-un an de activitate parlamentară, trebuie să încerci să atragi atenţia cu ceva. Aţi ales greşit tura asta. Mai încercaţi! Cine ştie, poate, poate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *