Doruş se întoarce la Iaşi!Nici n-a apucat să înveţe numele secretarei din minister

Mai ieri, presa locală vuia la auzul veştii prin care ieşeanul Mihai Doruş era propulsat pe postul călduţ de secretar de stat la ministerul Dezvoltării Regionale, ăla ocupat de doamna Shhaideh. Numai că, pe cât de neaşteptată a fost numirea lui în funcţie, tot atât de surprinzător a primit vestea trimiterii lui înapoi la Iaşi.

Iar ieşeanului nu i se poate imputa ceva din punct de vedere profesional, că nici n-a avut timp să greşească. Iar ca s-o dăm pe bune, nu ştim dacă Doruş a învăţat măcar numele secretarei sau a aghiotantului care îi mai citeşte ştirile de dimineaţă, dar să mai semneze şi vreo hârtie oficială.

Toată tevatura s-a iscat odată cu tărăboiul iscat de debarcarea Guvernului Grindeanu, dar fără… Grindeanu. Iar dacă despre Doruş nu ne facem griji, că şi-a lăsat apele aşezate la ApaVital, unde se poate întoarce pe un salariu baban, alături de tehnicianul de la regia de apă-canal mai sunt afectaţi şi alţi ieşeni. Dar, despre soarta acestora mai avem timp să vorbim. Că scandalul e abia la început…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *